Biz antivirüscü laboratuvarız sen? :D Bir çeşit hayal kırıklığı
UpOneTR Üye Kaspersky Lab.' Alıntı: Biz antivirüscü laboratuvarız sen? Genişletmek için tıkla ... Bir çeşit hayal kırıklığı
Kaspersky Lab.' Alıntı: Biz antivirüscü laboratuvarız sen? Genişletmek için tıkla ... Bir çeşit hayal kırıklığı
Rıza Soylu Üye mürteza16' Alıntı: Ben onu sevdiğim kadar hiçkimseyi sevemem. Her doğumgününde gider en pahalı hediye alırdım. Onun için dayak yerdim. Onu çok sevdim çok… Genişletmek için tıkla ... Bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor be Mürteza ne yapalım
mürteza16' Alıntı: Ben onu sevdiğim kadar hiçkimseyi sevemem. Her doğumgününde gider en pahalı hediye alırdım. Onun için dayak yerdim. Onu çok sevdim çok… Genişletmek için tıkla ... Bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor be Mürteza ne yapalım
mürteza16 Üye Anil1x' Alıntı: helal be murteza Genişletmek için tıkla ... Ama bu yaptıklarımı yine az görüyorum. Bi keresinde 3-4 kişi laf atıyordu. Siz misiniz laf atan deyip çocuklara bi daldım. Moruklarla çıktım kavgadan. Daha sonra onu evine hep ben bıraktım.
Anil1x' Alıntı: helal be murteza Genişletmek için tıkla ... Ama bu yaptıklarımı yine az görüyorum. Bi keresinde 3-4 kişi laf atıyordu. Siz misiniz laf atan deyip çocuklara bi daldım. Moruklarla çıktım kavgadan. Daha sonra onu evine hep ben bıraktım.
Rıza Soylu Üye Canı sıkılıp Samsung etkinliği izlemek isteyenler için link vereyim : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Canı sıkılıp Samsung etkinliği izlemek isteyenler için link vereyim : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
UpOneTR Üye Kaspersky Lab.' Alıntı: Biz antivirüscü laboratuvarız sen? Genişletmek için tıkla ... O değilde Kaspeski öneriyon mu haci bu gün xp yükledim eset sevmiyom diye yüklemedim microsoftun kendi virüs programininda desteği kalkti
Kaspersky Lab.' Alıntı: Biz antivirüscü laboratuvarız sen? Genişletmek için tıkla ... O değilde Kaspeski öneriyon mu haci bu gün xp yükledim eset sevmiyom diye yüklemedim microsoftun kendi virüs programininda desteği kalkti
mürteza16 Üye Kaspersky Lab.' Alıntı: Bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor be Mürteza ne yapalım Genişletmek için tıkla ...
Kaspersky Lab.' Alıntı: Bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor be Mürteza ne yapalım Genişletmek için tıkla ...
UpOneTR Üye Kaspersky Lab.' Alıntı: Canı sıkılıp Samsung etkinliği izlemek isteyenler için link vereyim : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
Kaspersky Lab.' Alıntı: Canı sıkılıp Samsung etkinliği izlemek isteyenler için link vereyim : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
Rıza Soylu Üye mürteza16' Alıntı: Neyse ya sizleride yordum. Hayırlı Geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
mürteza16' Alıntı: Neyse ya sizleride yordum. Hayırlı Geceler. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Neyse ya sizleride yordum. Hayırlı Geceler. Genişletmek için tıkla ... Yok la ne yorcan. Hayırlı geceler
mürteza16' Alıntı: Neyse ya sizleride yordum. Hayırlı Geceler. Genişletmek için tıkla ... Yok la ne yorcan. Hayırlı geceler
UpOneTR Üye Kaspersky Lab.' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız BURAYI DENEYİN BİRDE. Genişletmek için tıkla ... Ben samsung sevmem ki
Kaspersky Lab.' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız BURAYI DENEYİN BİRDE. Genişletmek için tıkla ... Ben samsung sevmem ki
UpOneTR Üye The Nightmare' Alıntı: ben yatıyorum beyler iyi geceler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tamam la yatyorum bende iyi geceler
The Nightmare' Alıntı: ben yatıyorum beyler iyi geceler Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tamam la yatyorum bende iyi geceler