Yarın gece olumlu haberlerle dönersinİnşallah seviyordur.
Büyük ihtimalle doğruyu söylemeyecektir erkekse söyler.dicegi seyi merak ediyorum dogrusu boslugumuzu baskalari doldurur be hacı
Yarın gece buraya gelirsem bilinki olumludur. Buraya gelmezsem ölmüşümdür ve olumsuzdur. Çünkü 7 yıllık arkadaşım.Yarın gece olumlu haberlerle dönersin![]()
ben goremicegim insallah olumlu haberle gelirsinYarın gece buraya gelirsem bilinki olumludur. Buraya gelmezsem ölmüşümdür ve olumsuzdur. Çünkü 7 yıllık arkadaşım.
Faceden anlatırım.ben goremicegim insallah olumlu haberle gelirsin
Yok la ölmessin sana kız mı yok olumYarın gece buraya gelirsem bilinki olumludur. Buraya gelmezsem ölmüşümdür ve olumsuzdur. Çünkü 7 yıllık arkadaşım.
O kız olmassa başkası olmasın. Ben onu istiyorum. Ben onu sevdiğim gibi başkasını sevemem.Yok la ölmessin sana kız mı yok olum
Aldatma olmazda reddetme olur.sevmisse ve ve o kiz onu reddetiyse yada benim gibi aldstildiysan moralmen cokuyorsun
Evet daha önce red edildim çok kötü bir duygu başkaları yaşamaz inşallahsevmisse ve ve o kiz onu reddetiyse yada benim gibi aldstildiysan moralmen cokuyorsun
ben altatildimEvet daha önce red edildim çok kötü bir duygu başkaları yaşamaz inşallah
İnşallahEvet daha önce red edildim çok kötü bir duygu başkaları yaşamaz inşallah
Şimdiden toprağın bol olsun hacı senide kaybetmişizİnşallah

sen nasilsinŞimdiden toprağın bol olsun hacı senide kaybetmişiz![]()
Valla şu ankaradan bi an önce kurtulup bodruma gotmek istiyorum bi hafta kaldi haftaya gitcem insallah onun icin iyiyimsen nasilsin
Sen kimsin ?Online'ız bu gece Samsung'Un konferansını izleyelim![]()
helal be murtezaBen onu sevdiğim kadar hiçkimseyi sevemem. Her doğumgününde gider en pahalı hediye alırdım. Onun için dayak yerdim. Onu çok sevdim çok…
Biz antivirüscü laboratuvarız sen?Sen kimsin ?