Nasıydı ama :)Geçen gün bir taksi çevirdim; hala dönüyo! :halay3: :D
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: Nasıydı ama Geçen gün bir taksi çevirdim; hala dönüyo! Genişletmek için tıkla ...
kfahaa Üye .NeXuS.' Alıntı: Sinemada 10 dakika ara dediler. Aradım aradım bi şey bulamadım. Genişletmek için tıkla ...
.NeXuS.' Alıntı: Sinemada 10 dakika ara dediler. Aradım aradım bi şey bulamadım. Genişletmek için tıkla ...
NEXUS Üye Bilkent üniversitesi. Boğaziçi üniversitesi, Hacettepe üniversitesi. Sayemde 3 üniversite okudun. Hadi iyisin.
Bilkent üniversitesi. Boğaziçi üniversitesi, Hacettepe üniversitesi. Sayemde 3 üniversite okudun. Hadi iyisin.
TheNightMare. Üye Güneşe bakıyorum seni görüyorum, denize bakıyorum seni görüyorum, yıldızlara bakıyorum seni görüyorum, yahu çekilsene önümden önümü göremiyorum.
Güneşe bakıyorum seni görüyorum, denize bakıyorum seni görüyorum, yıldızlara bakıyorum seni görüyorum, yahu çekilsene önümden önümü göremiyorum.
TheNightMare. Üye IKI UZAYLI BENZIN ISTASYONUNA GITMISLER.BIRI BENZIN POMPASINI TUTMUS ARKASINA SOKMUS.DIGERI ONA SASKIN BIR BAKISLA:BU YAPTIGIN NORMALMI?DEMIS. DIGERI ISE:HAYIR KURSUNSUZ.DEMIS …
IKI UZAYLI BENZIN ISTASYONUNA GITMISLER.BIRI BENZIN POMPASINI TUTMUS ARKASINA SOKMUS.DIGERI ONA SASKIN BIR BAKISLA:BU YAPTIGIN NORMALMI?DEMIS. DIGERI ISE:HAYIR KURSUNSUZ.DEMIS …
kfahaa Üye Soğuk çaya 1,5 lira vermek çok saçma. 50 kuruşa sıcağını alıp bekletiyorum. 1 lira kâra geçiyorum. Beyin dünya turunda…
Soğuk çaya 1,5 lira vermek çok saçma. 50 kuruşa sıcağını alıp bekletiyorum. 1 lira kâra geçiyorum. Beyin dünya turunda…