:ağlarım:neyse ben iki saat sonra tekrar geliyorum sakın bir yere ayrılmayın :ehe :oke:
TheNightMare. Üye .NeXuS.' Alıntı: neyse ben iki saat sonra tekrar geliyorum sakın bir yere ayrılmayın Genişletmek için tıkla ...
.NeXuS.' Alıntı: neyse ben iki saat sonra tekrar geliyorum sakın bir yere ayrılmayın Genişletmek için tıkla ...
kfahaa Üye -Seven unutmaz oğlum, eight unutur.-Oğlum hayırlı olsun. Araba almışsın. – Evet aldık. Peki niye araba aldın? Kendine alsaydın ya
-Seven unutmaz oğlum, eight unutur.-Oğlum hayırlı olsun. Araba almışsın. – Evet aldık. Peki niye araba aldın? Kendine alsaydın ya
NEXUS Üye kfahaa' Alıntı: -Seven unutmaz oğlum, eight unutur. Genişletmek için tıkla ... (herkes anlamaz)
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: seven güzelmiş Genişletmek için tıkla ... şimdi en güzeli geliyor istekleri görüyim çok isteyen olursa yazarım
The Nightmare' Alıntı: seven güzelmiş Genişletmek için tıkla ... şimdi en güzeli geliyor istekleri görüyim çok isteyen olursa yazarım
NEXUS Üye kfahaa' Alıntı: şimdi en güzeli geliyor istekleri görüyim çok isteyen olursa yazarım Genişletmek için tıkla ... +1
kfahaa' Alıntı: şimdi en güzeli geliyor istekleri görüyim çok isteyen olursa yazarım Genişletmek için tıkla ... +1
kfahaa Üye .NeXuS.' Alıntı: +1 Genişletmek için tıkla ... Yat dedi yattım aç dedi açtım soktu çıkardı çok acıdı çok kanadı hayatımda ilk defa dişimi çektirdim.
.NeXuS.' Alıntı: +1 Genişletmek için tıkla ... Yat dedi yattım aç dedi açtım soktu çıkardı çok acıdı çok kanadı hayatımda ilk defa dişimi çektirdim.
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: şimdi en güzeli geliyor istekleri görüyim çok isteyen olursa yazarım Genişletmek için tıkla ... +++
kfahaa' Alıntı: şimdi en güzeli geliyor istekleri görüyim çok isteyen olursa yazarım Genişletmek için tıkla ... +++
TheNightMare. Üye The Nightmare' Alıntı: nuri ölmüş çine gömmüşler nuriçinde yatsın diye Genişletmek için tıkla ...
kfahaa Üye The Nightmare' Alıntı: +++ Genişletmek için tıkla ... kfahaa' Alıntı: Yat dedi yattım aç dedi açtım soktu çıkardı çok acıdı çok kanadı hayatımda ilk defa dişimi çektirdim. Genişletmek için tıkla ...
The Nightmare' Alıntı: +++ Genişletmek için tıkla ... kfahaa' Alıntı: Yat dedi yattım aç dedi açtım soktu çıkardı çok acıdı çok kanadı hayatımda ilk defa dişimi çektirdim. Genişletmek için tıkla ...
NEXUS Üye kfahaa' Alıntı: Yat dedi yattım aç dedi açtım soktu çıkardı çok acıdı çok kanadı hayatımda ilk defa dişimi çektirdim. Genişletmek için tıkla ... domates verin bana
kfahaa' Alıntı: Yat dedi yattım aç dedi açtım soktu çıkardı çok acıdı çok kanadı hayatımda ilk defa dişimi çektirdim. Genişletmek için tıkla ... domates verin bana
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: Yat dedi yattım aç dedi açtım soktu çıkardı çok acıdı çok kanadı hayatımda ilk defa dişimi çektirdim. Genişletmek için tıkla ... keşke "dişimi çektirdim'i daha alta yazsaydın
kfahaa' Alıntı: Yat dedi yattım aç dedi açtım soktu çıkardı çok acıdı çok kanadı hayatımda ilk defa dişimi çektirdim. Genişletmek için tıkla ... keşke "dişimi çektirdim'i daha alta yazsaydın
Enpatsu Shakugan Üye kfahaa' Alıntı: Yat dedi yattım aç dedi açtım soktu çıkardı çok acıdı çok kanadı hayatımda ilk defa dişimi çektirdim. Genişletmek için tıkla ... Içimiz fesat
kfahaa' Alıntı: Yat dedi yattım aç dedi açtım soktu çıkardı çok acıdı çok kanadı hayatımda ilk defa dişimi çektirdim. Genişletmek için tıkla ... Içimiz fesat
NEXUS Üye - Muazzez Abacı sahnede kıpırdayamıyormuş. Neden? - Neden? - Hatıralar sarmış dört bir yanını da ondan.
- Muazzez Abacı sahnede kıpırdayamıyormuş. Neden? - Neden? - Hatıralar sarmış dört bir yanını da ondan.