Mis gibi işkembemizi de içtik artık eve gidebiliriz İyi geceler arkadaşlar. Bu saatte ne işkembesi ?
kfahaa Üye greenmile' Alıntı: Mis gibi işkembemizi de içtik artık eve gidebiliriz İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Bu saatte ne işkembesi ?
greenmile' Alıntı: Mis gibi işkembemizi de içtik artık eve gidebiliriz İyi geceler arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Bu saatte ne işkembesi ?
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap kfahaa' Alıntı: Bu saatte ne işkembesi ? Genişletmek için tıkla ... Sarhoş kafaya iyi geliyor diye biliyom
kfahaa' Alıntı: Bu saatte ne işkembesi ? Genişletmek için tıkla ... Sarhoş kafaya iyi geliyor diye biliyom
kfahaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hayırlı sabahlar. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sabahlar Gökçen abi
OttomaN TigeR Üye Hayırlı sabahlar. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.
OttomaN TigeR Üye Eyvallah kardeşim. Adam olmak, bir gruba dahil olmak değil, bir duruşa sahip olmaktır.
Enpatsu Shakugan Üye hayırlı geceler beyler. Geçerken uğrayayım dedim ve gidiyorum okul olmasa takılırdım