Varım ben. :D
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Nabıyon la finaller de geldi Genişletmek için tıkla ... hiç çalışmadım. 1 hafta kaldı. mattan kalacağım büyük ihtimalle.
TheFenomen' Alıntı: Nabıyon la finaller de geldi Genişletmek için tıkla ... hiç çalışmadım. 1 hafta kaldı. mattan kalacağım büyük ihtimalle.
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: hiç çalışmadım. 1 hafta kaldı. mattan kalacağım büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Ben de çalışmadım paso gezip para harcıyoz sağda solda
-qarapapaq-' Alıntı: hiç çalışmadım. 1 hafta kaldı. mattan kalacağım büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla ... Ben de çalışmadım paso gezip para harcıyoz sağda solda
Tuna-TR Üye -qarapapaq-' Alıntı: madem öyle maxicepte ne arıyorsun Genişletmek için tıkla ... Maxicep CandırDinleniyorum işte
-qarapapaq-' Alıntı: madem öyle maxicepte ne arıyorsun Genişletmek için tıkla ... Maxicep CandırDinleniyorum işte
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: en iyisi bir daha mı gelecen dünyaya Genişletmek için tıkla ... O yüzden uyumalıyım şimdi hadi iyi geceler
-qarapapaq-' Alıntı: en iyisi bir daha mı gelecen dünyaya Genişletmek için tıkla ... O yüzden uyumalıyım şimdi hadi iyi geceler
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: O yüzden uyumalıyım şimdi hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sana da.
Charles Bukowski Üye " Hiç kimse bir gülümsemeyi satın alabilecek kadar zengin degildir. Ama çoğu kimse gözden yaş akıtabilecek kadar ucuzdur " - Alfred Capus
" Hiç kimse bir gülümsemeyi satın alabilecek kadar zengin degildir. Ama çoğu kimse gözden yaş akıtabilecek kadar ucuzdur " - Alfred Capus