Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Hacı harbiden gpu yoksa android bile portlanmaz geçmiş olsun keşke araştırsaydın gpusuz telefon mu olur :)
İntel graphics :Dd
Ben ekran kartını almadan önce intel gma4500x ramden yemeli vardı onla crysis 2 oynamaya çalıştım olmadı :D :De beyler bu saatlere doğru herkes yavaşlıyor ne oldu ya :)

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker
@Safak

@Safak

Üye
Hacı harbiden gpu yoksa android bile portlanmaz geçmiş olsun keşke araştırsaydın gpusuz telefon mu olur :)
Ben ekran kartını almadan önce intel gma4500x ramden yemeli vardı onla crysis 2 oynamaya çalıştım olmadı :D :D
moto g alcm yazin o zmn asphalt 8 geyfi

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Ben ekran kartını almadan önce intel gma4500x ramden yemeli vardı onla crysis 2 oynamaya çalıştım olmadı :D :De beyler bu saatlere doğru herkes yavaşlıyor ne oldu ya :)
Bende ramdan 1 gb yiyo :F
moto g alcm yazin o zmn asphalt 8 geyfi
Asphakt 8 de bi hile yaptım keyif meyif galmadı :/ :)

• Beğen
Tepkiler: @Safak
ishak388

ishak388

Üye
sigara gözümü acıtıyor haliyle yorgunlukta var ama bugün sabahcıyım :D bu arada oyun tavsiyesi verin androidde indiriyim

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap

XstaylaX

Üye
bu nasıl ?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: BrainHacker
@Safak

@Safak

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ishak388

XstaylaX

Üye
sigara gözümü acıtıyor haliyle yorgunlukta var ama bugün sabahcıyım :D bu arada oyun tavsiyesi verin androidde indiriyim
royal revolt 2, temple run 2, mini motor racing, six guns, asphalt 8: airborne.

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Ama bi ara mousu tanıtçam maxcepe :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt