ishak388
Üye
zor işCigabaytı önemli değil sen model söle moruk
Sailfish portlayacaz nokia 500 e
açıkcası anlamam xperia ve android le alakalı olsa bilirimzor işCigabaytı önemli değil sen model söle moruk
Sailfish portlayacaz nokia 500 e
açıkcası anlamam xperia ve android le alakalı olsa bilirim
Ben ekran kartını almadan önce intel gma4500x ramden yemeli vardı onla crysis 2 oynamaya çalıştım olmadıİntel graphicsd
e beyler bu saatlere doğru herkes yavaşlıyor ne oldu ya 
moto g alcm yazin o zmn asphalt 8 geyfiHacı harbiden gpu yoksa android bile portlanmaz geçmiş olsun keşke araştırsaydın gpusuz telefon mu olur
Ben ekran kartını almadan önce intel gma4500x ramden yemeli vardı onla crysis 2 oynamaya çalıştım olmadı![]()
![]()
Bende ramdan 1 gb yiyo :FHacı harbiden gpu yoksa android bile portlanmaz geçmiş olsun keşke araştırsaydın gpusuz telefon mu olur
Ben ekran kartını almadan önce intel gma4500x ramden yemeli vardı onla crysis 2 oynamaya çalıştım olmadı![]()
e beyler bu saatlere doğru herkes yavaşlıyor ne oldu ya
![]()
Asphakt 8 de bi hile yaptım keyif meyif galmadı :/moto g alcm yazin o zmn asphalt 8 geyfi

Bende öyle diyordum telefonda bi dünya oyun var yüzüne bile bakmıyom anca okulda tenefüste yada boş derste falanmoto g alcm yazin o zmn asphalt 8 geyfi

Sen şu farenin videosunu atsaaa bida tatatatata nası hack gibi aynıBende ramdan 1 gb yiyo :F
Asphakt 8 de bi hile yaptım keyif meyif galmadı :/![]()

2048 indir bagmlılık yaptı bendsigara gözümü acıtıyor haliyle yorgunlukta var ama bugün sabahcıyımbu arada oyun tavsiyesi verin androidde indiriyim
royal revolt 2, temple run 2, mini motor racing, six guns, asphalt 8: airborne.sigara gözümü acıtıyor haliyle yorgunlukta var ama bugün sabahcıyımbu arada oyun tavsiyesi verin androidde indiriyim
Gta sa . Nowa3 modern combat 4.sigara gözümü acıtıyor haliyle yorgunlukta var ama bugün sabahcıyımbu arada oyun tavsiyesi verin androidde indiriyim
hepsi güzel oynadımroyal revolt 2, temple run 2, mini motor racing, six guns, asphalt 8: airborne.

yurta kalınca oyun bitirme koleksyonu yaparsnBende öyle diyordum telefonda bi dünya oyun var yüzüne bile bakmıyom anca okulda tenefüste yada boş derste falan![]()
C6-01 al mis gibimoto g alcm yazin o zmn asphalt 8 geyfi

O wideoyu sildim beSen şu farenin videosunu atsaaa bida tatatatata nası hack gibi aynı![]()

san andreasın türk city versiyonu dün çıktı bakarsan tavsiye ederimGta sa . Nowa3 modern combat 4.
Valla hiç anlamam telefon desen tamam da tabletten anlamamLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu nasıl ?

modern combat 4 zero hour tek geçerim ama desteklerse.hepsi güzel oynadım![]()
Bende sürekli android tablet kullandımya sorcak birini arıyorum alıcam artık windows veya ipad mi alsam diyorum tasarım olarak windows daha iyi geliyorValla hiç anlamam telefon desen tamam da tabletten anlamam![]()

dede ben bıda symbıan almam icin destek tekrar saglanmasi lazım buda dinazorların ata binmesı gbi birseyC6-01 al mis gibi![]()