@Safak
Üye
ona portlucn kadar wp ye portlaBilmem sağlam developer bulsak portlarık![]()
ona portlucn kadar wp ye portlaBilmem sağlam developer bulsak portlarık![]()
Albay olacak oüle furkan sabah nası geçecek beni![]()

Aleyküm selamSohbet konusu ne ?
Laptopda oyun çok sıkıntı yanma riski varPc ısındı diye bıraktımyoksa devam
85 derece oldu laptop tuşlara dokununca elim yanıyo
![]()
85 de baya fazlaymış benim kompitır 2 hafta çalıştı çoğunluklada oyun oynadık 67 yi geçmemişti zaten kapattım o sıcaklığı görünceWatSen 2 saat önce gelecadın eşek kesiyorduk kedilere hallendik![]()
Ekran kartı ne ?Laptopda oyun çok sıkıntı yanma riski var85 de baya fazlaymış benim kompitır 2 hafta çalıştı çoğunluklada oyun oynadık 67 yi geçmemişti zaten kapattım o sıcaklığı görünce
Çok zor.kadir abi portlaya bilinirmiki wpye
nasıl bi sıkintiÇok zor.
Olsa bile kullanımda sıkıntı çıkarır.
Yok be ekran kartı değil işlemci çıktı core 2 e6600 3ghz de ekran kartı 70 i geçmedi diye hatırlıyom bide benimki leptap değil masaya konandanWat
Ekran kartı ne ?

Barkadaşta exper tablet var hiç memnun değil ama modelini bilmiyomulenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznasıl dedim ?
Stabil olmaz.nasıl bi sıkinti
Bişey olmaz en fazla yanar telefon zaten moto g alacahmışÇok zor.
Olsa bile kullanımda sıkıntı çıkarır.

Crysis 3 oynadıgımda nwidia war 1 gb lik. Bide sony vaio var 64 mb lik ekran kartı. Pc tam bi kalıte o ekran kartıyla oynamafıgım oyun kalmadıYok be ekran kartı değil işlemci çıktı core 2 e6600 3ghz de ekran kartı 70 i geçmedi diye hatırlıyom bide benimki leptap değil masaya konandan![]()
crysis 2 oynarken fanı tıkadım 87 mi ne olmuştu fantezi yaptım zezaman yanar diye 
karar veremiyorum, ama fiyat uygun geldi.Barkadaşta exper tablet var hiç memnun değil ama modelini bilmiyom
ben varım ne port lanıcakBilmem sağlam developer bulsak portlarık![]()
Cigabaytı önemli değil sen model söle morukCrysis 3 oynadıgımda nwidia war 1 gb lik. Bide sony vaio var 64 mb lik ekran kartı. Pc tam bi kalıte o ekran kartıyla oynamafıgım oyun kalmadıcrysis 2 oynarken fanı tıkadım 87 mi ne olmuştu fantezi yaptım zezaman yanar diye
![]()
Sailfish portlayacaz nokia 500 eben varım ne port lanıcak
İntel graphicsCigabaytı önemli değil sen model söle moruk
Sailfish portlayacaz nokia 500 e
d