Yasak desem sanki bakmıcan abiYasak mı? Göz attım la, illa bir şey mi aramam lazım. Aha bir daha bakıyorum.![]()
daha çok bakcan
sen mavi şapkalısın istediğin kadar bakabilirsin ama diğerleri bakamaz 
Yasak mı? Göz attım la, illa bir şey mi aramam lazım. Aha bir daha bakıyorum.![]()

Ben iyi geceler dileyip kaçayım.![]()

Ben profilimi kapatırsam biraz zor yaparsın o işi dostBanlandığın gün profilini mesajla dolduracam.

Ne ara geldin?Ben iyi geceler dileyip kaçayım.![]()

Valla ben sabahtan akşama kadar asosyal bir şekilde forumla ilgilenecem tek kuruş almayacam ha yakarımevetee sonuçta teknoloji editörüde öyle kolay bişey değil kısmetse artık darısı benim başıma
buldumda bunuyom :d

Maaşlı çalışıyoruz tabi la, yoksa sizinle niye bu kadar uğraşalım. Keyfimizden mi yumuşak davranıyoruz sanıyorsun.gökçen abi birşey soracam modların herhangi bir maddi kazancı var mı

yaparım ben merak etme sen.Ben profilimi kapatırsam biraz zor yaparsın o işi dost![]()
ben de yönetim grubuna katılmayı düşünüyorum sence ?Maaşlı çalışıyoruz la yoksa sizinle niye bu kadar uğraşalım. Keyfimizden mi yumuşak davranıyoruz sanıyorsun.![]()
Maaşlı çalışıyoruz la yoksa sizinle niye bu kadar uğraşalım. Keyfimizden mi yumuşak davranıyoruz sanıyorsun.![]()

Aman ha orada espiri yapmayaparım ben merak etme sen.
ben de yönetim grubuna katılmayı düşünüyorum sence ?

Selametle kardeşim, sana da.Ben iyi geceler dileyip kaçayım.![]()
git editörlük yap ozamanValla ben sabahtan akşama kadar asosyal bir şekilde forumla ilgilenecem tek kuruş almayacam ha yakarım![]()

Maaşlı çalışıyoruz la yoksa sizinle niye bu kadar uğraşalım. Keyfimizden mi yumuşak davranıyoruz sanıyorsun.![]()

Kaç tane bildirim geldi ?Selametle kardeşim, sana da.
Biri tuğgeneral olunca maaş alıyor musun diye sormuştu dalgasına. Ben de bayağı alıyoz, tabi. Gibisinden bir şeyler demiştim gereksizlerde. Ertesi gün inananlar olmuş pm ile sordular.![]()

Sesli güldümBiri tuğgeneral olunca maaş alıyor musun diye sormuştu dalgasına. Ben de bayağı alıyoz, tabi. Gibisinden bir şeyler demiştim gereksizlerde. Ertesi gün inananlar olmuş pm ile sordular.![]()

Oooo öyle her düşüneni yönetime alsak, forumda üye kalmaz be Furkan.yaparım ben merak etme sen.
ben de yönetim grubuna katılmayı düşünüyorum sence ?

Abi beni niye almıyonuz yönetime düzgünce söylermisin gerçi galibaha adminler karar veriyor ama sana sorayım düzgün açıkla pleseOooo öyle her düşüneni yönetime alsak, forumda üye kalmaz be Furkan.![]()

niye yaaOooo öyle her düşüneni yönetime alsak, forumda üye kalmaz be Furkan.![]()