Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Ben iyi geceler dileyip kaçayım. :bye2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

TurboCall

TurboCall

Üye
Yasak mı? Göz attım la, illa bir şey mi aramam lazım. Aha bir daha bakıyorum. :)
Yasak desem sanki bakmıcan abi :D daha çok bakcan :D sen mavi şapkalısın istediğin kadar bakabilirsin ama diğerleri bakamaz :D

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
evet :D ee sonuçta teknoloji editörüde öyle kolay bişey değil kısmetse artık darısı benim başıma :D buldumda bunuyom :d
Valla ben sabahtan akşama kadar asosyal bir şekilde forumla ilgilenecem tek kuruş almayacam ha yakarım :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: İhtiyar007, Enpatsu Shakugan, Invoke ve 1 kişi daha
Invoke

Invoke

Üye
Maaşlı çalışıyoruz la yoksa sizinle niye bu kadar uğraşalım. Keyfimizden mi yumuşak davranıyoruz sanıyorsun. :naughty:

Biri tuğgeneral olunca maaş alıyor musun diye sormuştu dalgasına. Ben de bayağı alıyoz, tabi. Gibisinden bir şeyler demiştim gereksizlerde. Ertesi gün inananlar olmuş pm ile sordular. :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Enpatsu Shakugan ve kfahaa
kfahaa

kfahaa

Üye
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Biri tuğgeneral olunca maaş alıyor musun diye sormuştu dalgasına. Ben de bayağı alıyoz, tabi. Gibisinden bir şeyler demiştim gereksizlerde. Ertesi gün inananlar olmuş pm ile sordular. :D
Sesli güldüm :kop2: :kop:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kfahaa
TurboCall

TurboCall

Üye
Oooo öyle her düşüneni yönetime alsak, forumda üye kalmaz be Furkan. :ehe
Abi beni niye almıyonuz yönetime düzgünce söylermisin gerçi galibaha adminler karar veriyor ama sana sorayım düzgün açıkla plese :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt