anil abi dogru soyluyor... Ahmet şu imzanı ivedi bir şekilde kurallara uygun olarak düzenle lütfen.
OttomaN TigeR Üye CaptainPrice.' Alıntı: anil abi dogru soyluyor... Genişletmek için tıkla ... Ahmet şu imzanı ivedi bir şekilde kurallara uygun olarak düzenle lütfen.
CaptainPrice.' Alıntı: anil abi dogru soyluyor... Genişletmek için tıkla ... Ahmet şu imzanı ivedi bir şekilde kurallara uygun olarak düzenle lütfen.
TurboCall Üye kfahaa' Alıntı: adam alışmış bağımlılık mı yapıyor ? Genişletmek için tıkla ... Valla alışkanlık yapmıyor açıkcası şimdi burda saymaya kalksam sayamam yani kaç kere banlandığımı
kfahaa' Alıntı: adam alışmış bağımlılık mı yapıyor ? Genişletmek için tıkla ... Valla alışkanlık yapmıyor açıkcası şimdi burda saymaya kalksam sayamam yani kaç kere banlandığımı
kfahaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ahmet şu imzanı ivedi bir şekilde kurallara uygun olarak düzenle lütfen. Genişletmek için tıkla ... aynen adam nerdeyse 1 sayfa imza yapacak
OttomaN TigeR' Alıntı: Ahmet şu imzanı ivedi bir şekilde kurallara uygun olarak düzenle lütfen. Genişletmek için tıkla ... aynen adam nerdeyse 1 sayfa imza yapacak
mürteza16 Üye TurboCall' Alıntı: Valla alışkanlık yapmıyor açıkcası şimdi burda saymaya kalksam sayamam yani kaç kere banlandığımı Genişletmek için tıkla ...
TurboCall' Alıntı: Valla alışkanlık yapmıyor açıkcası şimdi burda saymaya kalksam sayamam yani kaç kere banlandığımı Genişletmek için tıkla ...
TheNightMare. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ahmet şu imzanı ivedi bir şekilde kurallara uygun olarak düzenle lütfen. Genişletmek için tıkla ... ben mi imzam hangi kurallara uygun degil
OttomaN TigeR' Alıntı: Ahmet şu imzanı ivedi bir şekilde kurallara uygun olarak düzenle lütfen. Genişletmek için tıkla ... ben mi imzam hangi kurallara uygun degil
OttomaN TigeR Üye kfahaa' Alıntı: Ne biliyim canım sıkılmıştı bi masal anlat dedim halada diyom Genişletmek için tıkla ... Ben masal bilmem.
kfahaa' Alıntı: Ne biliyim canım sıkılmıştı bi masal anlat dedim halada diyom Genişletmek için tıkla ... Ben masal bilmem.
TurboCall Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ban yetkimiz yok diye kendinize o kadar güvenmeyin aslanım. Genişletmek için tıkla ... Allah'tan başka korkumuz yok çok şükür, kendimize güvenimiz tam
OttomaN TigeR' Alıntı: Ban yetkimiz yok diye kendinize o kadar güvenmeyin aslanım. Genişletmek için tıkla ... Allah'tan başka korkumuz yok çok şükür, kendimize güvenimiz tam
Enpatsu Shakugan Üye CaptainPrice.' Alıntı: ben mi imzam hangi kurallara uygun degil Genişletmek için tıkla ... Faceyi aç bi
CaptainPrice.' Alıntı: ben mi imzam hangi kurallara uygun degil Genişletmek için tıkla ... Faceyi aç bi
TurboCall Üye CaptainPrice.' Alıntı: bazi modlarin ban yetkis var.,. Genişletmek için tıkla ... Yok la modda ban yetkisimi olurmuş
CaptainPrice.' Alıntı: bazi modlarin ban yetkis var.,. Genişletmek için tıkla ... Yok la modda ban yetkisimi olurmuş
TurboCall Üye mürteza16' Alıntı: Herkese Hayırlı Geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler, İyi geceler.
TheNightMare. Üye TurboCall' Alıntı: Yok la modda ban yetkisimi olurmuş Genişletmek için tıkla ... var