kfahaa
Üye
pırasa ısrar ediyor halabiliyorum![]()

İmza Kuralları:ben mi imzam hangi kurallara uygun degil
Ne alaka şimdi? Ulan sanki kelleni istiyoruz hah.!!!Allah'tan başka korkumuz yok çok şükür, kendimize güvenimiz tam![]()
burdakinlerden hangisi icin dogru degil imzamİmza Kuralları:
-Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, mesajlara ve imzalara tahrik edici, ahlaksız veya siyasi amaçlı yazılar yazmak, Reklam Yapmak yasaktır.
İmza Resim Boyutu;
En fazla 650 piksel genişlik, 150 piksel yükseklik (650x150 px.) ve 150 KB.(Kilobyte) boyutunda olabilir.
İmza Resim Adeti Sınırı:
En fazla 5 adet resim veya 5 adet smiley eklenebilir.
(Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px geçmemelidir. Yan yana koyulan resimlerde ise, toplam genişlik 700px geçmemelidir.
İmza En fazla Satır Sayısı:
Yazı font boyutu 2 ise "7" satır, daha büyük ise "5" satır yazı eklenebilir. (Max.karakter boyutu: "4")
İmza En fazla Karakter Sayısı:
1000 karakter yazı eklenebilir.
Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edebilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.
Oh ne ala vallaİmza Kuralları:
-Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, mesajlara ve imzalara tahrik edici, ahlaksız veya siyasi amaçlı yazılar yazmak, Reklam Yapmak yasaktır.
İmza Resim Boyutu;
En fazla 650 piksel genişlik, 150 piksel yükseklik (650x150 px.) ve 150 KB.(Kilobyte) boyutunda olabilir.
İmza Resim Adeti Sınırı:
En fazla 5 adet resim veya 5 adet smiley eklenebilir.
(Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px geçmemelidir. Yan yana koyulan resimlerde ise, toplam genişlik 700px geçmemelidir.
İmza En fazla Satır Sayısı:
Yazı font boyutu 2 ise "7" satır, daha büyük ise "5" satır yazı eklenebilir. (Max.karakter boyutu: "4")
İmza En fazla Karakter Sayısı:
1000 karakter yazı eklenebilir.
Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edebilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.
yönetici derhal müdahale edebilirmiş, vay be
:dGökçen abiNe alaka şimdi? Ulan sanki kelleni istiyoruz hah.!!!

boyutburdakinlerden hangisi icin dogru degil imzam
Yav masallar çocuklara anlatılır, sana ne oluyor Furkan? Yaşın kaç la senin?@OttomaN TigeR Gökçen abi bi masal anlatta uyuyalım![]()

masal güzeldirYav masallar çocuklara anlatılır, sana ne oluyor Furkan? Yaşın kaç la senin?![]()

Ağzından bal damlıyor valla kaç saattir yaş söyletmeye çalışıyoruz bunaYav masallar çocuklara anlatılır, sana ne oluyor Furkan? Yaşın kaç la senin?![]()

Alakalı alakalıNe alaka şimdi? Ulan sanki kelleni istiyoruz hah.!!!

Üst yönetim isterse bu özelliği dilediği mod için aktif hale getirebilir canım benim.Yok la modda ban yetkisimi olurmuş![]()
bal kesik kesik damlıyorsa kaliteli değildirAğzından bal damlıyor valla kaç saattir yaş söyletmeye çalışıyoruz buna![]()

Valla bunun espriler baya sıradanmı ben bi espri yapardımda ayıp olur şimdiGökçen abi
onun yaptığı gider senin hoşuna gider
gerisini boşver![]()

Küçük velet olduğun buradan bellimasal güzeldir![]()

Olamaz demedim ama yok dedim, yani ben banlansamda sorun yok abi biliyorsun defalarca banlandımÜst yönetim isterse bu özelliği dilediği mod için aktif hale getirebilir canım benim.