Hiç kimse yaşını söylemiyor.; :D Ben Thirtyüç'e girdim la.
OttomaN TigeR Üye mürteza16' Alıntı: Hiç kimse yaşını söylemiyor.; Genişletmek için tıkla ... Ben Thirtyüç'e girdim la.
mürteza16' Alıntı: Hiç kimse yaşını söylemiyor.; Genişletmek için tıkla ... Ben Thirtyüç'e girdim la.
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: dede ne ateş ediyon hemen Genişletmek için tıkla ... elini kana bulama dede
kfahaa Üye anılbaran' Alıntı: Yatn uyuyun genjler ya bunlar hep gece lobisi Genişletmek için tıkla ... Nabıyon kardiş
anılbaran' Alıntı: Yatn uyuyun genjler ya bunlar hep gece lobisi Genişletmek için tıkla ... Nabıyon kardiş
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür abi İşler nasıl? Genişletmek için tıkla ... Yatıyom Kadir.
TurboCall Üye The Nightmare' Alıntı: sakın moda espiri yapma ban yersin Genişletmek için tıkla ... Modların ban yetkisi yok istediğinizi yapabilirsiniz banlanmaktan bu kadar korkmayın @OttomaN TigeR ben kaç kere banlandım
The Nightmare' Alıntı: sakın moda espiri yapma ban yersin Genişletmek için tıkla ... Modların ban yetkisi yok istediğinizi yapabilirsiniz banlanmaktan bu kadar korkmayın @OttomaN TigeR ben kaç kere banlandım
mürteza16 Üye anılbaran' Alıntı: Yatn uyuyun genjler ya bunlar hep gece lobisi Genişletmek için tıkla ... Sen uyumassan bizde uyumayız. Sen uyursan bizde uyumayız.
anılbaran' Alıntı: Yatn uyuyun genjler ya bunlar hep gece lobisi Genişletmek için tıkla ... Sen uyumassan bizde uyumayız. Sen uyursan bizde uyumayız.
OttomaN TigeR Üye kfahaa' Alıntı: ama sen bi masal anlat Genişletmek için tıkla ... La Furkan iki gündür bu masal merakı nereden geliyor, hayırdır?
kfahaa' Alıntı: ama sen bi masal anlat Genişletmek için tıkla ... La Furkan iki gündür bu masal merakı nereden geliyor, hayırdır?
kfahaa Üye TurboCall' Alıntı: Modların ban yetkisi yok istediğinizi yapabilirsiniz banlanmaktan bu kadar korkmayın @OttomaN TigeR ben kaç kere banlandım Genişletmek için tıkla ... adam alışmış bağımlılık mı yapıyor ?
TurboCall' Alıntı: Modların ban yetkisi yok istediğinizi yapabilirsiniz banlanmaktan bu kadar korkmayın @OttomaN TigeR ben kaç kere banlandım Genişletmek için tıkla ... adam alışmış bağımlılık mı yapıyor ?
İhtiyar007 Üye TurboCall' Alıntı: Modların ban yetkisi yok istediğinizi yapabilirsiniz banlanmaktan bu kadar korkmayın @OttomaN TigeR ben kaç kere banlandım Genişletmek için tıkla ... Uyarı puanı verir
TurboCall' Alıntı: Modların ban yetkisi yok istediğinizi yapabilirsiniz banlanmaktan bu kadar korkmayın @OttomaN TigeR ben kaç kere banlandım Genişletmek için tıkla ... Uyarı puanı verir
kfahaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: La Furkan iki gündür bu masal merakı nereden geliyor, hayırdır? Genişletmek için tıkla ... Ne biliyim canım sıkılmıştı bi masal anlat dedim halada diyom
OttomaN TigeR' Alıntı: La Furkan iki gündür bu masal merakı nereden geliyor, hayırdır? Genişletmek için tıkla ... Ne biliyim canım sıkılmıştı bi masal anlat dedim halada diyom
OttomaN TigeR Üye TurboCall' Alıntı: Modların ban yetkisi yok istediğinizi yapabilirsiniz banlanmaktan bu kadar korkmayın @OttomaN TigeR ben kaç kere banlandım Genişletmek için tıkla ... Ban yetkimiz yok diye kendinize o kadar güvenmeyin aslanım.
TurboCall' Alıntı: Modların ban yetkisi yok istediğinizi yapabilirsiniz banlanmaktan bu kadar korkmayın @OttomaN TigeR ben kaç kere banlandım Genişletmek için tıkla ... Ban yetkimiz yok diye kendinize o kadar güvenmeyin aslanım.
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: gündüz 06ya kadar aynı tempoda muhabbet edersek belki mürteza albay olur Genişletmek için tıkla ... 500 konuya ulaşmadan albay olmam.
The Nightmare' Alıntı: gündüz 06ya kadar aynı tempoda muhabbet edersek belki mürteza albay olur Genişletmek için tıkla ... 500 konuya ulaşmadan albay olmam.
TurboCall Üye İhtiyar007' Alıntı: Uyarı puanı verir Genişletmek için tıkla ... O varmı bilmiyorum ama oda yoktur belki olsa zaten 30 verir sınırsız banlar çok cahilsin keşke ölsen.gif
İhtiyar007' Alıntı: Uyarı puanı verir Genişletmek için tıkla ... O varmı bilmiyorum ama oda yoktur belki olsa zaten 30 verir sınırsız banlar çok cahilsin keşke ölsen.gif
mürteza16 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ban yetkimiz yok diye kendinize o kadar güvenmeyin aslanım. Genişletmek için tıkla ... Admine bi lafına bakar.
OttomaN TigeR' Alıntı: Ban yetkimiz yok diye kendinize o kadar güvenmeyin aslanım. Genişletmek için tıkla ... Admine bi lafına bakar.
TheNightMare. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ban yetkimiz yok diye kendinize o kadar güvenmeyin aslanım. Genişletmek için tıkla ... bazi modlarin ban yetkis var.,.
OttomaN TigeR' Alıntı: Ban yetkimiz yok diye kendinize o kadar güvenmeyin aslanım. Genişletmek için tıkla ... bazi modlarin ban yetkis var.,.