Biraz öyle olmuş :islik Biraz. :D Yarım saat gibi :D
marist Üye İhtiyar007' Alıntı: Biraz öyle olmuş Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: Biraz. Genişletmek için tıkla ... Yarım saat gibi
İhtiyar007' Alıntı: Biraz öyle olmuş Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: Biraz. Genişletmek için tıkla ... Yarım saat gibi
OttomaN TigeR Üye somurtukk' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kardeşim sana da hayırlı geceler.
somurtukk' Alıntı: İyi geceler Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin kardeşim sana da hayırlı geceler.
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Biraz hüzünlüyüm, onun dışında başka yaramaz bir durum yok çok şükür. Genişletmek için tıkla ... Soma ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Biraz hüzünlüyüm, onun dışında başka yaramaz bir durum yok çok şükür. Genişletmek için tıkla ... Soma ?
Enpatsu Shakugan Üye -qarapapaq-' Alıntı: Lise sonda final mi var. Genişletmek için tıkla ... Ne biliyım ki anlamam pek
kfahaa Üye marist' Alıntı: TTNET ? Genişletmek için tıkla ... evet eskiden hızlıydı sınırsız ama adil kullanımı çok aşıyoruz o yüzden oluyor normalde saniyede 2 mb
marist' Alıntı: TTNET ? Genişletmek için tıkla ... evet eskiden hızlıydı sınırsız ama adil kullanımı çok aşıyoruz o yüzden oluyor normalde saniyede 2 mb
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bir de bana sor. Genişletmek için tıkla ... Ben kızlardan bulurum notu sıkıntı yok
-qarapapaq-' Alıntı: Bir de bana sor. Genişletmek için tıkla ... Ben kızlardan bulurum notu sıkıntı yok
marist Üye kfahaa' Alıntı: evet eskiden hızlıydı sınırsız ama adil kullanımı çok aşıyoruz o yüzden oluyor normalde saniyede 2 mb Genişletmek için tıkla ... Hıım benimde öyle ama hızlı
kfahaa' Alıntı: evet eskiden hızlıydı sınırsız ama adil kullanımı çok aşıyoruz o yüzden oluyor normalde saniyede 2 mb Genişletmek için tıkla ... Hıım benimde öyle ama hızlı
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Üni 3 olması gerekirken 2 Genişletmek için tıkla ... Anaaa. Kaldın mı? Yoksa lysde mi? TheFenomen' Alıntı: Ben kızlardan bulurum notu sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Ben de bulurum.
TheFenomen' Alıntı: Üni 3 olması gerekirken 2 Genişletmek için tıkla ... Anaaa. Kaldın mı? Yoksa lysde mi? TheFenomen' Alıntı: Ben kızlardan bulurum notu sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Ben de bulurum.
OttomaN TigeR Üye Ey kfahaa' Alıntı: hepsi Genişletmek için tıkla ... eyi deyüverince eyi olacasa eyi işde.
Enpatsu Shakugan Üye TheFenomen' Alıntı: Üni 3 olması gerekirken 2 Genişletmek için tıkla ... Bana daha çok var gafam raad
TheFenomen' Alıntı: Üni 3 olması gerekirken 2 Genişletmek için tıkla ... Bana daha çok var gafam raad
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Anaaa. Kaldın mı? Yoksa lysde mi? Ben de bulurum. Genişletmek için tıkla ... Lys zamanı 1 sene uzatma oynadık
-qarapapaq-' Alıntı: Anaaa. Kaldın mı? Yoksa lysde mi? Ben de bulurum. Genişletmek için tıkla ... Lys zamanı 1 sene uzatma oynadık