İyiyim kardeşlikler sizleri sormalı
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim kardeşlikler sizleri sormalı Genişletmek için tıkla ... Çok şükür
OttomaN TigeR Üye Haberleri izliyorum da, şirket yöneticileri toplantı yapmış, yangının kaynağının trafo olmadığını söylemişler.
Haberleri izliyorum da, şirket yöneticileri toplantı yapmış, yangının kaynağının trafo olmadığını söylemişler.
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Haberleri izliyorum da, şirket yöneticileri toplantı yapmış, yangının kaynağının trafo olmadığını söylemişler. Genişletmek için tıkla ... Ben de öyle düşünüyordum. İhmal yoksa kasıtlı yapılan bir olay diye düşünüyorum.
OttomaN TigeR' Alıntı: Haberleri izliyorum da, şirket yöneticileri toplantı yapmış, yangının kaynağının trafo olmadığını söylemişler. Genişletmek için tıkla ... Ben de öyle düşünüyordum. İhmal yoksa kasıtlı yapılan bir olay diye düşünüyorum.
OttomaN TigeR Üye The Nightmare' Alıntı: selamın aleykum beyler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Haberleri izliyorum da, şirket yöneticileri toplantı yapmış, yangının kaynağının trafo olmadığını söylemişler. Genişletmek için tıkla ... Evet öyle dediler.
OttomaN TigeR' Alıntı: Haberleri izliyorum da, şirket yöneticileri toplantı yapmış, yangının kaynağının trafo olmadığını söylemişler. Genişletmek için tıkla ... Evet öyle dediler.
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: selamın aleykum beyler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Hoş geldin
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam kardeşim hoş geldin nasılsın görüşmeyeli?
TheFenomen' Alıntı: Selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam kardeşim hoş geldin nasılsın görüşmeyeli?
İhtiyar007 Üye TheFenomen' Alıntı: Selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Hoş geldin.
Enpatsu Shakugan Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Hoş geldin Genişletmek için tıkla ... H.b nasılsın
OttomaN TigeR Üye kfahaa' Alıntı: Selamın Aleyküm genşler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam abi
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam kardeşim hoş geldin nasılsın görüşmeyeli? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür abi idare ediyoruz okul derken falan asıyoruz gerçi bu sıralar ama Sen nasılsın bakalım
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam kardeşim hoş geldin nasılsın görüşmeyeli? Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür abi idare ediyoruz okul derken falan asıyoruz gerçi bu sıralar ama Sen nasılsın bakalım