Çok şükür sen? :hmmm Aynı tas aynı hamam :)
Enpatsu Shakugan Üye İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür sen? Genişletmek için tıkla ... Aynı tas aynı hamam
kfahaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam abi Genişletmek için tıkla ... işler nasıl gidiyor reis
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben haftada 1 gün, en fazla 2 gün gidiyorum. @TheFenomen Genişletmek için tıkla ... ben son 20 günde 3 gün gittim sanırım
-qarapapaq-' Alıntı: Ben haftada 1 gün, en fazla 2 gün gidiyorum. @TheFenomen Genişletmek için tıkla ... ben son 20 günde 3 gün gittim sanırım
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Allah'a şükür abi idare ediyoruz okul derken falan asıyoruz gerçi bu sıralar ama Sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... Biraz hüzünlüyüm, onun dışında başka yaramaz bir durum yok çok şükür.
TheFenomen' Alıntı: Allah'a şükür abi idare ediyoruz okul derken falan asıyoruz gerçi bu sıralar ama Sen nasılsın bakalım Genişletmek için tıkla ... Biraz hüzünlüyüm, onun dışında başka yaramaz bir durum yok çok şükür.
Enes Üye The Nightmare' Alıntı: daha sınavlar bitmedi bitsin bir Allahın kulu okulda tutamaz beni Genişletmek için tıkla ... Finaller geliyo elde not yok bu gidişle çakarız
The Nightmare' Alıntı: daha sınavlar bitmedi bitsin bir Allahın kulu okulda tutamaz beni Genişletmek için tıkla ... Finaller geliyo elde not yok bu gidişle çakarız
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: ben son 20 günde 3 gün gittim sanırım Genişletmek için tıkla ... Haftada 1, hesabıyla benim de ona yakın oluyor.
TheFenomen' Alıntı: ben son 20 günde 3 gün gittim sanırım Genişletmek için tıkla ... Haftada 1, hesabıyla benim de ona yakın oluyor.
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Finaller geliyo elde not yok bu gidişle çakarız Genişletmek için tıkla ... Bir de bana sor.
TheFenomen' Alıntı: Finaller geliyo elde not yok bu gidişle çakarız Genişletmek için tıkla ... Bir de bana sor.
OttomaN TigeR Üye kfahaa' Alıntı: işler nasıl gidiyor reis Genişletmek için tıkla ... Hangısını soruyong?
Enpatsu Shakugan Üye TheFenomen' Alıntı: Finaller geliyo elde not yok bu gidişle çakarız Genişletmek için tıkla ... Lise son mu
TheFenomen' Alıntı: Finaller geliyo elde not yok bu gidişle çakarız Genişletmek için tıkla ... Lise son mu