:perde:
marist Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Charles Bukowski' Alıntı: Merhabalar. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz.
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Charles Bukowski' Alıntı: Merhabalar. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz.
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nabıyon? Genişletmek için tıkla ... Forumda taklyoz boş boş sen nabyon nassın
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: dolu takılıyoz, arada foruma bakıyoz. Genişletmek için tıkla ... Arada ban felan yiyon hayırdır ya
-qarapapaq-' Alıntı: dolu takılıyoz, arada foruma bakıyoz. Genişletmek için tıkla ... Arada ban felan yiyon hayırdır ya
Invoke Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Arada ban felan yiyon hayırdır ya Genişletmek için tıkla ... He ya ----- Aleykümselam.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Arada ban felan yiyon hayırdır ya Genişletmek için tıkla ... He ya ----- Aleykümselam.
Invoke Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: nolmuştu o.O Genişletmek için tıkla ... Banlayın, dedim. Banladılar.
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Banlayın, dedim. Banladılar. Genişletmek için tıkla ... hey allahım klavyeye kola dökülmüştü geçen kurumuş şimdi delete tuşu basıyom geri gelmiyo
-qarapapaq-' Alıntı: Banlayın, dedim. Banladılar. Genişletmek için tıkla ... hey allahım klavyeye kola dökülmüştü geçen kurumuş şimdi delete tuşu basıyom geri gelmiyo