Gece gece not2 Root ettim Gitti garanti :D
TheNightMare. Üye chita_man' Alıntı: Gece gece not2 Root ettim Genişletmek için tıkla ... Gitti garanti
TheNightMare. Üye The Nightmare' Alıntı: bugün yüzbaşı ol gündüz konuyu açacam az tebrik etsinler seni Genişletmek için tıkla ...
The Nightmare' Alıntı: bugün yüzbaşı ol gündüz konuyu açacam az tebrik etsinler seni Genişletmek için tıkla ...
TheNightMare. Üye The Nightmare' Alıntı: ben gidiyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... yat zibar hadi kimse yok mu
The Nightmare' Alıntı: ben gidiyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... yat zibar hadi kimse yok mu
TheNightMare. Üye greenmile' Alıntı: Herhalde iyi insanlar çoktan uyumuşlardır. Genişletmek için tıkla ... hafta icleri kimse olmuyor
greenmile' Alıntı: Herhalde iyi insanlar çoktan uyumuşlardır. Genişletmek için tıkla ... hafta icleri kimse olmuyor
TheNightMare. Üye greenmile' Alıntı: Bizde sabah erken kalkıyoruz ama burdayız Genişletmek için tıkla ...
hasan3472ty Üye CaptainPrice.' Alıntı: Gitti garanti Genişletmek için tıkla ... Dost giden garanti olsun bu söylenti sanal yani geri gelir ama donanım zarar görürse o zaman gerçek garanti gider
CaptainPrice.' Alıntı: Gitti garanti Genişletmek için tıkla ... Dost giden garanti olsun bu söylenti sanal yani geri gelir ama donanım zarar görürse o zaman gerçek garanti gider