ben geldim herkes sustu :) 25 Sen ihtiyar misin ? :D
somurtukk Üye kfahaa' Alıntı: ben geldim herkes sustu 25 Genişletmek için tıkla ... Sen ihtiyar misin ?
TheNightMare. Üye The Nightmare' Alıntı: Valla neden dede diyorlar ben de anlamadım kim başlattı Genişletmek için tıkla ... Nickinden dolayi olabilir mi?
The Nightmare' Alıntı: Valla neden dede diyorlar ben de anlamadım kim başlattı Genişletmek için tıkla ... Nickinden dolayi olabilir mi?
somurtukk Üye İhtiyar007' Alıntı: 25 Hep @zxdelemi nin işleri bunlar Genişletmek için tıkla ... Sana dede diyolarsa bana da nene derler valla. Yas aldı başını gidip hehehe
İhtiyar007' Alıntı: 25 Hep @zxdelemi nin işleri bunlar Genişletmek için tıkla ... Sana dede diyolarsa bana da nene derler valla. Yas aldı başını gidip hehehe
kfahaa Üye CaptainPrice.' Alıntı: Nickinden dolayi olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... işler nasıl pırasa kaptan
CaptainPrice.' Alıntı: Nickinden dolayi olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... işler nasıl pırasa kaptan
kfahaa Üye somurtukk' Alıntı: Sana dede diyolarsa bana da nene derler valla. Yas aldı başını gidip hehehe Genişletmek için tıkla ... büyük dede deriz
somurtukk' Alıntı: Sana dede diyolarsa bana da nene derler valla. Yas aldı başını gidip hehehe Genişletmek için tıkla ... büyük dede deriz
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: işler nasıl pırasa kaptan Genişletmek için tıkla ... iyi valla takilioz
kfahaa Üye CaptainPrice.' Alıntı: iyi valla takilioz Genişletmek için tıkla ... fazla takılma yırtılırsın mürteza16' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
CaptainPrice.' Alıntı: iyi valla takilioz Genişletmek için tıkla ... fazla takılma yırtılırsın mürteza16' Alıntı: Selamun Aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam
TheNightMare. Üye kfahaa' Alıntı: fazla takılma yırtılırsın Aleyküm Selam Genişletmek için tıkla ... bu iyi vir seymi