Buyur abi :çay::çay: 2 tane getirmiş :bud:
somurtukk Üye Haydin saglicakla kalın gececiler ben kaciyore. Hepinizile iyi geceler öpsun sizi 7 cüceler hehe
TheNightMare. Üye mürteza16' Alıntı: Bu benim buradaki son gecem. Haftaya cumaya kadar yokum. Genişletmek için tıkla ... nereye gidiyorsun
mürteza16' Alıntı: Bu benim buradaki son gecem. Haftaya cumaya kadar yokum. Genişletmek için tıkla ... nereye gidiyorsun
marist Üye somurtukk' Alıntı: Haydin saglicakla kalın gececiler ben kaciyore. Hepinizile iyi geceler öpsun sizi 7 cüceler hehe Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Selametle...
somurtukk' Alıntı: Haydin saglicakla kalın gececiler ben kaciyore. Hepinizile iyi geceler öpsun sizi 7 cüceler hehe Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Selametle...
mürteza16 Üye marist' Alıntı: Çok şükür iyiyim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyi olmaya çalışıyorum.
TheNightMare. Üye somurtukk' Alıntı: Haydin saglicakla kalın gececiler ben kaciyore. Hepinizile iyi geceler öpsun sizi 7 cüceler hehe Genişletmek için tıkla ... sagol
somurtukk' Alıntı: Haydin saglicakla kalın gececiler ben kaciyore. Hepinizile iyi geceler öpsun sizi 7 cüceler hehe Genişletmek için tıkla ... sagol
Enpatsu Shakugan Üye mürteza16' Alıntı: Bu benim buradaki son gecem. Haftaya cumaya kadar yokum. Genişletmek için tıkla ... Yarışman iptal mi
mürteza16' Alıntı: Bu benim buradaki son gecem. Haftaya cumaya kadar yokum. Genişletmek için tıkla ... Yarışman iptal mi
mürteza16 Üye CaptainPrice.' Alıntı: nereye gidiyorsun Genişletmek için tıkla ... Hafta içi iş gücten dolayı yokum.
CaptainPrice.' Alıntı: nereye gidiyorsun Genişletmek için tıkla ... Hafta içi iş gücten dolayı yokum.
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: 1'i sana, 1'i bana. Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam al birini
mürteza16 Üye The Nightmare' Alıntı: Yarışman iptal mi Genişletmek için tıkla ... Hayır. İhtiyar007' Alıntı: Tamam tamam al birini Genişletmek için tıkla ... Aldım.
The Nightmare' Alıntı: Yarışman iptal mi Genişletmek için tıkla ... Hayır. İhtiyar007' Alıntı: Tamam tamam al birini Genişletmek için tıkla ... Aldım.
marist Üye mürteza16' Alıntı: İyi olmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin.
İhtiyar007 Üye The Nightmare' Alıntı: pırasa duydun mu beni Genişletmek için tıkla ... Pırasaya laf yok