:hmmm
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Ne sıcağı ya yaşım var yerimden kaldırmayın diyosun ama hey gidi hey Bazı sıkıntılardan sigaraya yeniden başladım gibi oldum Genişletmek için tıkla ... Sigara mi? Bende kamyonu devirdin sandım Sigara içersen konuşma benlen
TheFenomen' Alıntı: Ne sıcağı ya yaşım var yerimden kaldırmayın diyosun ama hey gidi hey Bazı sıkıntılardan sigaraya yeniden başladım gibi oldum Genişletmek için tıkla ... Sigara mi? Bende kamyonu devirdin sandım Sigara içersen konuşma benlen
Enes Üye Dede' Alıntı: Sigara mi? Bende kamyonu devirdin sandım Sigara içersen konuşma benlen Genişletmek için tıkla ... Kamyonu hız sabitleticiye ayarladım gidiyo devrilmez Hadi ya
Dede' Alıntı: Sigara mi? Bende kamyonu devirdin sandım Sigara içersen konuşma benlen Genişletmek için tıkla ... Kamyonu hız sabitleticiye ayarladım gidiyo devrilmez Hadi ya
tns25 Üye mürteza16' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbolduk AnıL-D' Alıntı: selamın aleykm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
mürteza16' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbolduk AnıL-D' Alıntı: selamın aleykm Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam
tns25 Üye bana soruyorsan guzell seninkibu arada ben turkiyede yasamiyorum Kosovaliyim siz hepiniz turkiyedemi yasiyorsunuz?
bana soruyorsan guzell seninkibu arada ben turkiyede yasamiyorum Kosovaliyim siz hepiniz turkiyedemi yasiyorsunuz?