Sayın yöneticim lütfen yarım saat uzatama mısınız :)) vaay abi :) yapar mı ki :D
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: Sayın yöneticim lütfen yarım saat uzatama mısınız ) Genişletmek için tıkla ... vaay abi yapar mı ki
Samsunspor' Alıntı: Sayın yöneticim lütfen yarım saat uzatama mısınız ) Genişletmek için tıkla ... vaay abi yapar mı ki
minoo Üye Samsunspor' Alıntı: Sayın yöneticim lütfen yarım saat uzatama mısınız ) Genişletmek için tıkla ... Kurban olurum sana ben abim hoşgeldin Millet şu saatten itibaren yazmayın. Kalkın Gönüldaşlara gidiyoruz. Son mesaj Mesut'un. Gönüldaşların Mekanı.. - MaxiCep
Samsunspor' Alıntı: Sayın yöneticim lütfen yarım saat uzatama mısınız ) Genişletmek için tıkla ... Kurban olurum sana ben abim hoşgeldin Millet şu saatten itibaren yazmayın. Kalkın Gönüldaşlara gidiyoruz. Son mesaj Mesut'un. Gönüldaşların Mekanı.. - MaxiCep
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Selamun aleyküm. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam
KayraBey Üye tns25' Alıntı: merhaba ben geldim Genişletmek için tıkla ... Biraz daha teşekkür kasarsan ban gelecek haberin olsun Bu yaştan sonra beni ayağa kaldırma...
tns25' Alıntı: merhaba ben geldim Genişletmek için tıkla ... Biraz daha teşekkür kasarsan ban gelecek haberin olsun Bu yaştan sonra beni ayağa kaldırma...
Enes Üye Dede' Alıntı: Aaaaaaaa adam var Burda Genişletmek için tıkla ... Yav dünür bu aralar çok fena şeyler oluyo
Dede' Alıntı: Aaaaaaaa adam var Burda Genişletmek için tıkla ... Yav dünür bu aralar çok fena şeyler oluyo
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Yav dünür bu aralar çok fena şeyler oluyo Genişletmek için tıkla ... Bu saatte hemde aboooo Nasıl şeyler bunlar sıcak mı :
TheFenomen' Alıntı: Yav dünür bu aralar çok fena şeyler oluyo Genişletmek için tıkla ... Bu saatte hemde aboooo Nasıl şeyler bunlar sıcak mı :
Enes Üye Dede' Alıntı: Bu saatte hemde aboooo Nasıl şeyler bunlar sıcak mı : Genişletmek için tıkla ... Ne sıcağı ya yaşım var yerimden kaldırmayın diyosun ama hey gidi hey Bazı sıkıntılardan sigaraya yeniden başladım gibi oldum
Dede' Alıntı: Bu saatte hemde aboooo Nasıl şeyler bunlar sıcak mı : Genişletmek için tıkla ... Ne sıcağı ya yaşım var yerimden kaldırmayın diyosun ama hey gidi hey Bazı sıkıntılardan sigaraya yeniden başladım gibi oldum