ben burda tek kaldım
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: Yav dede kaç kere espirilere ciddi yaklaşma diyorum gül geç :-) Genişletmek için tıkla ... Ben de kaç kere dedim şu kaliteli şakalarını yapma diye.
kfahaa' Alıntı: Yav dede kaç kere espirilere ciddi yaklaşma diyorum gül geç :-) Genişletmek için tıkla ... Ben de kaç kere dedim şu kaliteli şakalarını yapma diye.
Uhops Üye İhtiyar007' Alıntı: Bu ne? Genişletmek için tıkla ... Oyunun kötü olduğu, Warface'nn ise süper oyun olduğunu anlatmaya çalışıyorum 0MG90' Alıntı: Oyun hile dolmasaydı iyiydi aslında Genişletmek için tıkla ... Warface'de hiç hile kullanan yok 25.000.000 oyuncu içinden.
İhtiyar007' Alıntı: Bu ne? Genişletmek için tıkla ... Oyunun kötü olduğu, Warface'nn ise süper oyun olduğunu anlatmaya çalışıyorum 0MG90' Alıntı: Oyun hile dolmasaydı iyiydi aslında Genişletmek için tıkla ... Warface'de hiç hile kullanan yok 25.000.000 oyuncu içinden.
Uhops Üye Hazzitadinda' Alıntı: gelmicrm buralari.senden iyi bilirim ben Genişletmek için tıkla ... Elite mi var sende?
Hazzitadinda' Alıntı: gelmicrm buralari.senden iyi bilirim ben Genişletmek için tıkla ... Elite mi var sende?
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Ben de kaç kere dedim şu kaliteli şakalarını yapma diye. Genişletmek için tıkla ... Tamam dede sakin derin nefes al :-) :-)
İhtiyar007' Alıntı: Ben de kaç kere dedim şu kaliteli şakalarını yapma diye. Genişletmek için tıkla ... Tamam dede sakin derin nefes al :-) :-)
TheNightMare. Üye İhtiyar007' Alıntı: Ben de kaç kere dedim şu kaliteli şakalarını yapma diye. Genişletmek için tıkla ... Benim yüzümden kavaga etmeyin
İhtiyar007' Alıntı: Ben de kaç kere dedim şu kaliteli şakalarını yapma diye. Genişletmek için tıkla ... Benim yüzümden kavaga etmeyin
Anil-D Üye kfahaa' Alıntı: Tamam dede sakin derin nefes al :-) :-) Genişletmek için tıkla ... aciklama icin teşekkürler
kfahaa' Alıntı: Tamam dede sakin derin nefes al :-) :-) Genişletmek için tıkla ... aciklama icin teşekkürler
İhtiyar007 Üye CaptainPrice.' Alıntı: Benim yüzümden kavaga etmeyin Genişletmek için tıkla ... Kavga mı?
kfahaa Üye AnıL-D' Alıntı: aciklama icin teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Önemli değil :-) :-) :-) İhtiyar007' Alıntı: Kavga mı? Genişletmek için tıkla ... Dede bana bastonla vuruyor yardım edin
AnıL-D' Alıntı: aciklama icin teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Önemli değil :-) :-) :-) İhtiyar007' Alıntı: Kavga mı? Genişletmek için tıkla ... Dede bana bastonla vuruyor yardım edin
İhtiyar007 Üye GameOfShadows' Alıntı: Hacı nasılsın napıyon Genişletmek için tıkla ... Anılı öldürmeye çalışıyorum.
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: Önemli değil :-) :-) :-) Dede bana bastonla vuruyor yardım edin Genişletmek için tıkla ... İftiraaaa
kfahaa' Alıntı: Önemli değil :-) :-) :-) Dede bana bastonla vuruyor yardım edin Genişletmek için tıkla ... İftiraaaa