PointBlank olmaz mı? :D :-)
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Sana gaptan pırasa diyebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Dede laf atma o benim korsan filmcim :-)
İhtiyar007' Alıntı: Sana gaptan pırasa diyebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Dede laf atma o benim korsan filmcim :-)
TheNightMare. Üye İhtiyar007' Alıntı: Sana gaptan pırasa diyebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Tabiki de diyebilirsin
İhtiyar007' Alıntı: Sana gaptan pırasa diyebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... Tabiki de diyebilirsin
Van Hohenheim Üye kfahaa' Alıntı: Bana yeni lazım :-) Genişletmek için tıkla ... Yeni filmlerin eski filmler kadar tadı yok filmlerin tarihine bakarak değerlendirmek yanlış
kfahaa' Alıntı: Bana yeni lazım :-) Genişletmek için tıkla ... Yeni filmlerin eski filmler kadar tadı yok filmlerin tarihine bakarak değerlendirmek yanlış
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: Dede laf atma o benim korsan filmcim :-) Genişletmek için tıkla ... İzin aldım. CaptainPrice.' Alıntı: Tabiki de diyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ciğerim.
kfahaa' Alıntı: Dede laf atma o benim korsan filmcim :-) Genişletmek için tıkla ... İzin aldım. CaptainPrice.' Alıntı: Tabiki de diyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Eyvallah ciğerim.
kfahaa Üye GameOfShadows' Alıntı: Yeni filmlerin eski filmler kadar tadı yok filmlerin tarihine bakarak değerlendirmek yanlış Genişletmek için tıkla ... Geçmişe mazi derler :-) :-)
GameOfShadows' Alıntı: Yeni filmlerin eski filmler kadar tadı yok filmlerin tarihine bakarak değerlendirmek yanlış Genişletmek için tıkla ... Geçmişe mazi derler :-) :-)
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: Geçmişe mazi derler :-) :-) Genişletmek için tıkla ... Geleceğe muzari derler.
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: İzin aldım. Eyvallah ciğerim. Genişletmek için tıkla ... Yav dede kaç kere espirilere ciddi yaklaşma diyorum gül geç :-)
İhtiyar007' Alıntı: İzin aldım. Eyvallah ciğerim. Genişletmek için tıkla ... Yav dede kaç kere espirilere ciddi yaklaşma diyorum gül geç :-)
0MG90 Üye GameOfShadows' Alıntı: ruhlar bölgesi izle klişe ama kaliteli Genişletmek için tıkla ... 2. Filmi iyiydi ilkine göre. 3. Filmide çıkacak.
GameOfShadows' Alıntı: ruhlar bölgesi izle klişe ama kaliteli Genişletmek için tıkla ... 2. Filmi iyiydi ilkine göre. 3. Filmide çıkacak.