selam arkadaslar muhabet edek hadi :)
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Kahve istedim ben Sağol ciğerim Benden de sana Genişletmek için tıkla ... çay görünümlü kahve yazmıştım
İhtiyar007' Alıntı: Kahve istedim ben Sağol ciğerim Benden de sana Genişletmek için tıkla ... çay görünümlü kahve yazmıştım
OttomaN TigeR Üye kfahaa' Alıntı: onu anladım Ozan adminin dediği hepsini 1 konuda paylaşmak değildi ? Genişletmek için tıkla ... Tamam haksızsam cezamı çekerim.
kfahaa' Alıntı: onu anladım Ozan adminin dediği hepsini 1 konuda paylaşmak değildi ? Genişletmek için tıkla ... Tamam haksızsam cezamı çekerim.
kfahaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tamam haksızsam cezamı çekerim. Genişletmek için tıkla ... ne cezası
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: çay görünümlü kahve yazmıştım Genişletmek için tıkla ... Sonradan gazoz çıkmasın? GameOfShadows' Alıntı: selam arkadaslar muhabet edek hadi Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.
kfahaa' Alıntı: çay görünümlü kahve yazmıştım Genişletmek için tıkla ... Sonradan gazoz çıkmasın? GameOfShadows' Alıntı: selam arkadaslar muhabet edek hadi Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam.
kfahaa Üye sen konuları getir gerisini boşver İhtiyar007' Alıntı: Sonradan gazoz çıkmasın? Aleyküm selam. Genişletmek için tıkla ... o zaman çay görünümlü gazoz aromalı kahve
sen konuları getir gerisini boşver İhtiyar007' Alıntı: Sonradan gazoz çıkmasın? Aleyküm selam. Genişletmek için tıkla ... o zaman çay görünümlü gazoz aromalı kahve
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: sen konuları getir gerisini boşver Genişletmek için tıkla ... Bu bir emir mi?
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: neuse ben gittim ALLAH'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... Sen de ciğerim
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: sence emir olabilirmi Genişletmek için tıkla ... Getir diye bir rica görmedim de o yüzden sordum..
kfahaa' Alıntı: sence emir olabilirmi Genişletmek için tıkla ... Getir diye bir rica görmedim de o yüzden sordum..
kfahaa Üye GameOfShadows' Alıntı: çok çabuk rütbe atlama sırrınızı keşvettim burada sabaha kadar muhabet ediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... bencede ama benim konu açmam sorun açıyor ?
GameOfShadows' Alıntı: çok çabuk rütbe atlama sırrınızı keşvettim burada sabaha kadar muhabet ediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... bencede ama benim konu açmam sorun açıyor ?
İhtiyar007 Üye GameOfShadows' Alıntı: çok çabuk rütbe atlama sırrınızı keşvettim burada sabaha kadar muhabet ediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Batuhan?
GameOfShadows' Alıntı: çok çabuk rütbe atlama sırrınızı keşvettim burada sabaha kadar muhabet ediyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Batuhan?
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Getir diye bir rica görmedim de o yüzden sordum.. Genişletmek için tıkla ... dede sen Türk Dil Kurumu nda mı çalıştın
İhtiyar007' Alıntı: Getir diye bir rica görmedim de o yüzden sordum.. Genişletmek için tıkla ... dede sen Türk Dil Kurumu nda mı çalıştın
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: dede sen Türk Dil Kurumu nda mı çalıştın Genişletmek için tıkla ... Ne alaka? GameOfShadows' Alıntı: Iyidir Kadir abi Genişletmek için tıkla ... Sağol ben de iyiyim sorduğun için teşekkür ederim.
kfahaa' Alıntı: dede sen Türk Dil Kurumu nda mı çalıştın Genişletmek için tıkla ... Ne alaka? GameOfShadows' Alıntı: Iyidir Kadir abi Genişletmek için tıkla ... Sağol ben de iyiyim sorduğun için teşekkür ederim.
İhtiyar007 Üye kfahaa' Alıntı: emir kipini biliyorsun Genişletmek için tıkla ... Emir kipini bilenler TDK'da çalışıyormuş bunu da yeni öğrendim.
kfahaa' Alıntı: emir kipini biliyorsun Genişletmek için tıkla ... Emir kipini bilenler TDK'da çalışıyormuş bunu da yeni öğrendim.