:perde:
mürteza16 Üye teknolojibaronu' Alıntı: Sabah Veli Toplantısı olacak Genişletmek için tıkla ... Üzülüyon mu
teknolojibaronu Üye mürteza16' Alıntı: Üzülüyon mu Genişletmek için tıkla ... eh iyi notumda kötü notumda
mürteza16 Üye teknolojibaronu' Alıntı: eh iyi notumda kötü notumda Genişletmek için tıkla ... Mutlu ol
by-pegasus Üye mürteza16' Alıntı: İyiyimAleykum Selam @zxdelemi Ben varım Genişletmek için tıkla ... nasılsın bizim dede nerelerde
mürteza16' Alıntı: İyiyimAleykum Selam @zxdelemi Ben varım Genişletmek için tıkla ... nasılsın bizim dede nerelerde
mürteza16 Üye zxdelemi' Alıntı: gel iki cigara icek Genişletmek için tıkla ... Kimse yok. Benimde uykum geldi. Hayırlı geceler.
zxdelemi' Alıntı: gel iki cigara icek Genişletmek için tıkla ... Kimse yok. Benimde uykum geldi. Hayırlı geceler.
by-pegasus Üye mürteza16' Alıntı: Kimse yok. Benimde uykum geldi. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aaaaaaaaaaaaaaaaaa oldumu bu
mürteza16' Alıntı: Kimse yok. Benimde uykum geldi. Hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aaaaaaaaaaaaaaaaaa oldumu bu
mürteza16 Üye zxdelemi' Alıntı: aaaaaaaaaaaaaaaaaa oldumu bu Genişletmek için tıkla ... Tamam gitmiyorum.