buralara gelmeyeli baya zaman oldu konuyu bile özledim ah eskiler ah :ah Kimse yok bu gün :(
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Kingmortall' Alıntı: buralara gelmeyeli baya zaman oldu konuyu bile özledim ah eskiler ah Genişletmek için tıkla ... Kimse yok bu gün
Kingmortall' Alıntı: buralara gelmeyeli baya zaman oldu konuyu bile özledim ah eskiler ah Genişletmek için tıkla ... Kimse yok bu gün
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap yakupb03' Alıntı: Selamınaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam.
Kingmortall Üye eskiden buralar canlı canlıydı esas muhabbet 12den sonra oluyodu sırada beklerdik tam 00 00 da yazmak için
eskiden buralar canlı canlıydı esas muhabbet 12den sonra oluyodu sırada beklerdik tam 00 00 da yazmak için
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Kingmortall' Alıntı: eskiden buralar canlı canlıydı esas muhabbet 12den sonra oluyodu sırada beklerdik tam 00 00 da yazmak için Genişletmek için tıkla ... Hafta sonu öyle zaten yazdıgım mesaj 1-2 sayfa arkada buluyom
Kingmortall' Alıntı: eskiden buralar canlı canlıydı esas muhabbet 12den sonra oluyodu sırada beklerdik tam 00 00 da yazmak için Genişletmek için tıkla ... Hafta sonu öyle zaten yazdıgım mesaj 1-2 sayfa arkada buluyom
Kingmortall Üye Siycey' Alıntı: Hafta sonu öyle zaten yazdıgım mesaj 1-2 sayfa arkada buluyom Genişletmek için tıkla ... hafta içide öyleydi adam sabah işe gidecek bizimle muhabbet etmekten ayrılamazdı 2 de 3 de yatıyodu
Siycey' Alıntı: Hafta sonu öyle zaten yazdıgım mesaj 1-2 sayfa arkada buluyom Genişletmek için tıkla ... hafta içide öyleydi adam sabah işe gidecek bizimle muhabbet etmekten ayrılamazdı 2 de 3 de yatıyodu
jackalmami Üye Kingmortall' Alıntı: hafta içide öyleydi adam sabah işe gidecek bizimle muhabbet etmekten ayrılamazdı 2 de 3 de yatıyodu Genişletmek için tıkla ... Benden bahsettin herhalde kardeşim
Kingmortall' Alıntı: hafta içide öyleydi adam sabah işe gidecek bizimle muhabbet etmekten ayrılamazdı 2 de 3 de yatıyodu Genişletmek için tıkla ... Benden bahsettin herhalde kardeşim
kfahaa Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... dede ben çıkıyorum al buda çayın yakında binbaşı olcam sen açcan konuyu başkasına açtırmam
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Genişletmek için tıkla ... dede ben çıkıyorum al buda çayın yakında binbaşı olcam sen açcan konuyu başkasına açtırmam