kfahaa
Üye
Niye bence gayet güzel 1.sini izlemediysen anlamamışsındırSinemada izledim hiç güzel değildi yaa o film sağsağlim çıkabildik ama sinemadan
![]()
Niye bence gayet güzel 1.sini izlemediysen anlamamışsındırSinemada izledim hiç güzel değildi yaa o film sağsağlim çıkabildik ama sinemadan
![]()
Evet diyebiliriz aslında foruma ilk üye olduğumdan beri kim olduğum merak edilmiştir tek bilinen izmirde oturduğumYaş gizliliğine önem veriyorsun anlaşılan turbo![]()
Konuşma yarışmasıNe yarışması ?amaç ne bilgi yarışması falan mı
![]()

Hmm o zaman yarışma bendeEvet diyebiliriz aslında foruma ilk üye olduğumdan beri kim olduğum merak edilmiştir tek bilinen izmirde oturduğum
Konuşma yarışması![]()

OlamazHmm o zaman yarışma bende![]()

Şu resimdeki kim ?
profildeki mi ?Şu resimdeki kim ?
Evet dostumprofildeki mi ?

Hımm şimdi google amcanızdan baktımNo.1 Rapci Kendisi en sevdiğim Rapcidir
eee daha daha nasılsınız yarışmacı adaylar ?Bomba gibi de nasıl neden boma gibi açıklama bekliyoruzBomba gibi![]()

Düşün bakalım.Hmm düşüyim biBomba gibiyim çünkü sabah ekmek arası barut yedim
![]()
Yanına yaklaşmayınız tehlikeli madde bende biraz önce köfte yedim çok iyiyimHmm düşüyim biBomba gibiyim çünkü sabah ekmek arası barut yedim
![]()

Düşün bakalım.
Yanına yaklaşmayınız tehlikeli madde bende biraz önce köfte yedim çok iyiyim![]()
afiyet olsun bende dolma yicemde üşeniyom mutfağa gitmeye 
Mutfağa gidemem daha uykumda yok bi sen varsın oda yeterafiyet olsun bende dolma yicemde üşeniyom mutfağa gitmeye
![]()

Canımızmı Telefonumuzmu ?Hadi soru soralım böyle olmayacak İlk soru benden
Bize ait olduğu halde başkalarının kullandığı şey nedir?![]()
İsmimizCanımızmı Telefonumuzmu ?
sıra sende sor hadi bekliyom