Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Jan

Jan

Üye
EyvAllah :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Selamun Aleyküm.Kaldımı kimseler. :perde:

Jan

Jan

Üye
:) Allah Allah :) Ben pek konularda takılmıyorum . Bazı şeyleri geriden takip ediyorum Symbiancıyım ondan olsa gerek :) Adım Ferhat istanbulda oturuyorum , 84 doğumluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar :P

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
:) Allah Allah :) Ben pek konularda takılmıyorum . Bazı şeyleri geriden takip ediyorum Symbiancıyım ondan olsa gerek :) Adım Ferhat istanbulda oturuyorum , 84 doğumluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar :P
Gece gece güldürdün :D

• Beğen
Tepkiler: Jan
Jan

Jan

Üye
Gülmek güzel birşeydir ağlatmayı sevmem ;)

kfahaa

kfahaa

Üye
Bende sağsağlim 2 yi izledim yatıyom ben :-)

TurboCall

TurboCall

Üye
Yarışma 3 arkadaşımız ile devam ediyor 84 doğumlu biraz büyükmüş :D yarışmanın koşullarında 18 yaş veyatta herhangi bir yaş sınırı yok ben izmirden katılıyorum yaşım her zaman merak edilmiştir.

• Beğen
Jan

Jan

Üye
Sinemada izledim hiç güzel değildi yaa o film sağsağlim çıkabildik ama sinemadan :D
:horse:

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Yarışma 3 arkadaşımız ile devam ediyor 84 doğumlu biraz büyükmüş :D yarışmanın koşullarında 18 yaş veyatta herhangi bir yaş sınırı yok ben izmirden katılıyorum yaşım her zaman merak edilmiştir.
Ne yarışması ? :D amaç ne bilgi yarışması falan mı :D

• Beğen
Jan

Jan

Üye
Yaş gizliliğine önem veriyorsun anlaşılan turbo :D

Üst Alt