Buyrun
ismail Üye İstanbul'da çıkan bir gazeteyi Kaşgar'daki Türk de anlayacaktır. Gazi M. Kemal Atatürk İyi geceler dostlar
İstanbul'da çıkan bir gazeteyi Kaşgar'daki Türk de anlayacaktır. Gazi M. Kemal Atatürk İyi geceler dostlar
beytullah6767 Üye AnıL-D' Alıntı: Iyi bakalim pazar aciklancak diyolar Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım
Anil-D Üye beytullah6767' Alıntı: Hayırlı geceler ben kaçıyorum Genişletmek için tıkla ... Bb Allah rahatlik versin
beytullah6767' Alıntı: Hayırlı geceler ben kaçıyorum Genişletmek için tıkla ... Bb Allah rahatlik versin
beytullah6767 Üye AnıL-D' Alıntı: Youtube engelledi off ya girmiyor Genişletmek için tıkla ... ultrasurf kullan
by-pegasus Üye beytullah6767' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hos bulduk ha ben bi ugrayayim demistim yarin okul
beytullah6767' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hos bulduk ha ben bi ugrayayim demistim yarin okul
Invoke Üye İsmail' Alıntı: Hayırlı geceler kimler var baaklım @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... rastgele gördüm la, bildirim gelmedi. Bir selam verip, çıkayım demiştim. Haydi iyi geceler herkese.
İsmail' Alıntı: Hayırlı geceler kimler var baaklım @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... rastgele gördüm la, bildirim gelmedi. Bir selam verip, çıkayım demiştim. Haydi iyi geceler herkese.