Aleyküm selam. Hayırlı geceler.
İhtiyar007 Üye GökhanERMCLR' Alıntı: Selamun Aleyküm arkadaşlar epeydir buralara uğramıyordum nasılsınız iyimisiniz.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Çok şükür sen nasılsın?
GökhanERMCLR' Alıntı: Selamun Aleyküm arkadaşlar epeydir buralara uğramıyordum nasılsınız iyimisiniz.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Çok şükür sen nasılsın?
İhtiyar007 Üye beytullah6767' Alıntı: selâmünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Hoş geldin. OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam genç. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin abi
beytullah6767' Alıntı: selâmünaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Hoş geldin. OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam genç. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin abi
beytullah6767 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam genç. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi sen nasılsın ?
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam genç. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim abi sen nasılsın ?
beytullah6767 Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam. Hoş geldin. Hoş geldin abi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ihtiyar
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam. Hoş geldin. Hoş geldin abi Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ihtiyar
OttomaN TigeR Üye beytullah6767' Alıntı: İyiyim abi sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... çok şükür iyiyim ben de
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Foxta Fatih Portakalın programını izleyin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Ben o adamı sevmiyorum. beytullah6767' Alıntı: hoşbulduk ihtiyar Genişletmek için tıkla ... Nasılsın iyi misin?
OttomaN TigeR' Alıntı: Foxta Fatih Portakalın programını izleyin arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Ben o adamı sevmiyorum. beytullah6767' Alıntı: hoşbulduk ihtiyar Genişletmek için tıkla ... Nasılsın iyi misin?
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sen izle yine de. Genişletmek için tıkla ... Senin hatırına bakayım.
beytullah6767 Üye İhtiyar007' Alıntı: Ben o adamı sevmiyorum. Nasılsın iyi misin? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Sağol sen nasılsın ?bir yere not alın cumartesi gecesi burada Binbaşı olucam
İhtiyar007' Alıntı: Ben o adamı sevmiyorum. Nasılsın iyi misin? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Sağol sen nasılsın ?bir yere not alın cumartesi gecesi burada Binbaşı olucam
İhtiyar007 Üye beytullah6767' Alıntı: İyiyim Sağol sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür. beytullah6767' Alıntı: İyiyim Sağol sen nasılsın ?bir yere not alın cumartesi gecesi burada Binbaşı olucam Genişletmek için tıkla ...
beytullah6767' Alıntı: İyiyim Sağol sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür. beytullah6767' Alıntı: İyiyim Sağol sen nasılsın ?bir yere not alın cumartesi gecesi burada Binbaşı olucam Genişletmek için tıkla ...
GökhanERMCLR Üye İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Çok şükür sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah iyiz allaha şükür.. OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam genç. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiz allaha şükür..
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Çok şükür sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Eyvallah iyiz allaha şükür.. OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam genç. Nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiz allaha şükür..
beytullah6767 Üye İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür. Genişletmek için tıkla ... benim için konu açsanız güzel olur