Umur dağlar
Üye
aniden çıkarım böyleŞaşırdım. =P

aniden çıkarım böyleŞaşırdım. =P

Şüphemiz yok abiciğim. Cengiz abi ( anafor.ck ) , Süleyman Abi ( @Süleyman) Hidayet abi ( @emergency112 ) @Reşwan abi nerelerdelerAllah sabır versin kardeşim, umarım bu çilemiz sizlere güzel bir hayat sunar.
Sonunda derken ufak bir yanlış anlaşılma olabilir diye düzeltmek istiyorum. Biliyorsunuz benim bunun ekstra bir gayretim olmadı.abi sen sonunda yönetici olmuşsun. Çok sevindim abi. Ben olsam bu kadar sevinmezdim. Hakediyordun zaten sana çok yakışmış abi![]()

rom indiriyom bı rom 300 mb olurmu sen napıyonAnıl nabıyon la?![]()
Estağfurullah abi o anlamda demedim. Yani sen hakediyordun. Onlar da böyle uygun görmüşler. Kusurumuza bakma abi. Sürç-ü lisan ettik. AffolaSonunda derken ufak bir yanlış anlaşılma olabilir diye düzeltmek istiyorum. Biliyorsunuz benim bunun ekstra bir gayretim olmadı.![]()
rom indiriyom bı rom 300 mb olurmu sen napıyon

Hidayet biraz inzivaya çekildi. Reşwan nick değişikliği yaptı Usta oldu. Süleyman Türe halen buralarda.Şüphemiz yok abiciğim. Cengiz abi ( anafor.ck ) , Süleyman Abi ( @Süleyman) Hidayet abi ( @emergency112 ) @Reşwan abi nerelerdeler

şimdi cwf den flaslıcam ben ses dosyalarını denedim 3 tanesini sadece zil sesi ekliyo bende ekran dokunmatık sesini değiştiriri heralde dedimOlur, fazla bile olabilir. Ortalama o civarda olur.![]()
estağfurullahEstağfurullah abi o anlamda demedim. Yani sen hakediyordun. Onlar da böyle uygun görmüşler. Kusurumuza bakma abi. Sürç-ü lisan ettik. Affola

ya şu kelime değiştirmeyı vazgec ben boyle kullanmak istiyorumDeğiştirmesi lazımdı aslında.Belki uyumsuzdur.
cwf değil la cwm![]()
YADA yap bişi olmazya şu kelime değiştirmeyı vazgec ben boyle kullanmak istiyorumYADA yap bişi olmaz

Ben de kaçıyorum gençler.![]()
bitek sınavlarda duzgun yaparımGüle güle @Burak Altun
Yapacağım tabi. Bu arada "ya da" bitişik yazılmaz.![]()