ne oldu dede :) Kahveni özledim :D
mürteza16 Üye Selamun Aleykum Kimse yok mu? mürteza16' Alıntı: Kimse yok mu? Genişletmek için tıkla ... Kimse yok. Son düzenleme: 17 Mar 2014
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Selamun Aleykum Kimse yok mu? Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Selamunaleyküm gececiler. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldin
Burak Altun Üye "Eskimiş fikirler paslanmış çivilere benzer , söküp atması güçtür" [ Cenap Şahabettin ] İyi Geceler
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Naboyon @İsmail Genişletmek için tıkla ... kötü layn nete girmiyo pc adamakıllı bi indirmem vardı onu bitirip yatacam ama girmiyo lanet şey
-qarapapaq-' Alıntı: Naboyon @İsmail Genişletmek için tıkla ... kötü layn nete girmiyo pc adamakıllı bi indirmem vardı onu bitirip yatacam ama girmiyo lanet şey
ismail Üye anılbaran' Alıntı: kimler burada ya bişiler sorucam belki bi toplaşın Genişletmek için tıkla ... 10 dakkan var
anılbaran' Alıntı: kimler burada ya bişiler sorucam belki bi toplaşın Genişletmek için tıkla ... 10 dakkan var
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Derdin internet olsun la İsmail. Genişletmek için tıkla ... dertleri saymaya başlarsak
-qarapapaq-' Alıntı: Derdin internet olsun la İsmail. Genişletmek için tıkla ... dertleri saymaya başlarsak
Invoke Üye anılbaran' Alıntı: kimler burada ya bişiler sorucam belki bi toplaşın Genişletmek için tıkla ... Sormuyor musun? Bekliyoruz.
anılbaran' Alıntı: kimler burada ya bişiler sorucam belki bi toplaşın Genişletmek için tıkla ... Sormuyor musun? Bekliyoruz.
ismail Üye Ama çoğununda çözümü kendimde saklı sadece uygulayacak kendine güven mi desem sabır mı desem istek mi desem bilemedim ama o bende yok
Ama çoğununda çözümü kendimde saklı sadece uygulayacak kendine güven mi desem sabır mı desem istek mi desem bilemedim ama o bende yok