"yaradılanı severim yaradandan ötürü" Mevlana Celalettin Rumi Hazretleri
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap "yaradılanı severim yaradandan ötürü" Mevlana Celalettin Rumi Hazretleri
BrainHacker Üye beytullah6767' Alıntı: evlilik düzen demek bence Genişletmek için tıkla ... Karı dırdırı ?
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: 15 20 Genişletmek için tıkla ... İpucu yok @BrainHacker izin vermez BrainHacker' Alıntı: Karı dırdırı ? Genişletmek için tıkla ... Evlendikten sonra konuş
muhammed4949' Alıntı: 15 20 Genişletmek için tıkla ... İpucu yok @BrainHacker izin vermez BrainHacker' Alıntı: Karı dırdırı ? Genişletmek için tıkla ... Evlendikten sonra konuş
beytullah6767 Üye BrainHacker' Alıntı: Karı dırdırı ? Genişletmek için tıkla ... o zaman bant kullanicaksin
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap evlenmek sünnettir evlenince müslüman ailesine yeni bir üye gelir soy devam eder
İhtiyar007 Üye muhammed4949' Alıntı: evlenmek sünnettir evlenince müslüman ailesine yeni bir üye gelir soy devam eder Genişletmek için tıkla ...
muhammed4949' Alıntı: evlenmek sünnettir evlenince müslüman ailesine yeni bir üye gelir soy devam eder Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye beytullah6767' Alıntı: niye kimse yazmıyor ? : Genişletmek için tıkla ... En son ben yazdım sizi bekledim
beytullah6767' Alıntı: niye kimse yazmıyor ? : Genişletmek için tıkla ... En son ben yazdım sizi bekledim
beytullah6767 Üye İhtiyar007' Alıntı: En son ben yazdım sizi bekledim Genişletmek için tıkla ... bi smiley koymusun