Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
bayat satıyodun ama :)

millet seviyodu gene
ama illa çaycılık yapmayı istiyorsan yanıma girebilirsin
ha bunun için üniversite mevzunu olman lazım birde sabıka kaydının olmaması lazım ha inşaatçılık gibi ağır işte çalıştıysan iyi :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407

beytullah6767

beytullah6767

Üye
40 saat goruyoruz 6 si matematik 6 so ingilizce

Anil-D

Anil-D

Üye
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve Silinen Üye 2480407
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
millet seviyodu gene
ama illa çaycılık yapmayı istiyorsan yanıma girebilirsin
ha bunun için üniversite mevzunu olman lazım birde sabıka kaydının olmaması lazım ha inşaatçılık gibi ağır işte çalıştıysan iyi :)
yok imamlık iyi geçinip gidiyuk işte :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Peygamber Efendimiz(s.a.v) soydaşına denir :)
hocam
geçen din dersinde arkadaşlar tartışmıştı hocaylada hocada olabilir bilemiyorum emin değilim dedi :D

konu namusu kirlenmiş bir kadının öldürmek hani iranda felan taşlayıp yada sopalarla döverek öldürülüyo ya
bu günah mı ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve Anil-D

by-pegasus

Üye
yazık kıza iyisini yapmış demekki yaşamayı seviyo :D

ama 1 ay sonra yeni bir sevgili bulmuş onun arabasında gördüm oğlanda hızlı sürüyordu
sonra içimden dedim gitde nasıl sürülürmüş payını ver gel diye ama trafik polisleri sağ olsun kol geziyordu :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
KayraBey

KayraBey

Üye
Valla ben dedemi bile tanımıyorum bırak soyu sopu :D

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve Invoke
UpOneTR

UpOneTR

Üye
ama 1 ay sonra yeni bir sevgili bulmuş onun arabasında gördüm oğlanda hızlı sürüyordu
sonra içimden dedim gitde nasıl sürülürmüş payını ver gel diye ama trafik polisleri sağ olsun kol geziyordu :)
:D

Anil-D

Anil-D

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
Anil-D

Anil-D

Üye
arabayı baglattınmı hıc

Invoke

Invoke

Üye
İmamlık dediğin bir yerde görevin var değil mi? @muhammed4949

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
telefonu super hızda sarj ediyorum

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
hocam
geçen din dersinde arkadaşlar tartışmıştı hocaylada hocada olabilir bilemiyorum emin değilim dedi :D

konu namusu kirlenmiş bir kadının öldürmek hani iranda felan taşlayıp yada sopalarla döverek öldürülüyo ya
bu günah mı ?
şimdi İran denen yer şeriatı doğru kullanamıyor malesef islam dininde zalimlikle kimse çok pis katledilemez taş atma olayı erkeklerde var ama öldürme yok ki kolay kolay da ceza gelmiyor en az 4 şahit gerekir ceza için :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
şimdi İran denen yer şeriatı doğru kullanamıyor malesef islam dininde zalimlikle kimse çok pis katledilemez taş atma olayı erkeklerde var ama öldürme yok ki kolay kolay da ceza gelmiyor en az 4 şahit gerekir ceza için :)
:hmmm
bide sanırm bekar ise 50 sopa evli ise 100 sopa gibi bi olay var mı?

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye

Üst Alt