by-pegasus
Üye
bayat satıyodun ama![]()
millet seviyodu gene
ama illa çaycılık yapmayı istiyorsan yanıma girebilirsin
ha bunun için üniversite mevzunu olman lazım birde sabıka kaydının olmaması lazım ha inşaatçılık gibi ağır işte çalıştıysan iyi

bayat satıyodun ama![]()

Peygamber Efendimiz(s.a.v) soydaşına denirSeyyid kime denir?

yok kalsın bırı tanıstım yani tanımaz olaydımordada vardır illaki biraz sosyal olup bir kişi tansan yeter seni kim bilir kimlerle tanştırır![]()
ımam omillet seviyodu gene
ha bunun için üniversite mevzunu olman lazım birde sabıka kaydının olmaması lazım ha inşaatçılık gibi ağır işte çalıştıysan iyi![]()
yok imamlık iyi geçinip gidiyuk iştemillet seviyodu gene
ha bunun için üniversite mevzunu olman lazım birde sabıka kaydının olmaması lazım ha inşaatçılık gibi ağır işte çalıştıysan iyi![]()

hocamPeygamber Efendimiz(s.a.v) soydaşına denir![]()
yazık kıza iyisini yapmış demekki yaşamayı seviyo![]()

ama 1 ay sonra yeni bir sevgili bulmuş onun arabasında gördüm oğlanda hızlı sürüyordu
sonra içimden dedim gitde nasıl sürülürmüş payını ver gel diye ama trafik polisleri sağ olsun kol geziyordu![]()

ben dedemi tanıyorum burdada dedem var sen işteValla ben dedemi bile tanımıyorum bırak soyu sopu
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yok imamlık iyi geçinip gidiyuk işte![]()

arabayı baglattınmı hıcama 1 ay sonra yeni bir sevgili bulmuş onun arabasında gördüm oğlanda hızlı sürüyordu
sonra içimden dedim gitde nasıl sürülürmüş payını ver gel diye ama trafik polisleri sağ olsun kol geziyordu![]()
şimdi İran denen yer şeriatı doğru kullanamıyor malesef islam dininde zalimlikle kimse çok pis katledilemez taş atma olayı erkeklerde var ama öldürme yok ki kolay kolay da ceza gelmiyor en az 4 şahit gerekir ceza içinhocam
geçen din dersinde arkadaşlar tartışmıştı hocaylada hocada olabilir bilemiyorum emin değilim dedi![]()
konu namusu kirlenmiş bir kadının öldürmek hani iranda felan taşlayıp yada sopalarla döverek öldürülüyo ya
bu günah mı ?

evet Bitlidteyim şu anİmamlık dediğin bir yerde görevin var değil mi? @muhammed4949

şimdi İran denen yer şeriatı doğru kullanamıyor malesef islam dininde zalimlikle kimse çok pis katledilemez taş atma olayı erkeklerde var ama öldürme yok ki kolay kolay da ceza gelmiyor en az 4 şahit gerekir ceza için![]()
heh sende reno vardı dimi ya hatrladım fotolarını atmıştın 1000-2000 sayfa geride vardırgörüyonmu adaleti eh ne yapalım
tabi her kız bizim yeşil renomuza kurban gitmiyor![]()