:sır::op::sirit: :op::lamer:
Warnings Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yok ya neyi bırakayım İhtiyar007' Alıntı: İyi bir şey değil Genişletmek için tıkla ... İyi İyi
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yok ya neyi bırakayım İhtiyar007' Alıntı: İyi bir şey değil Genişletmek için tıkla ... İyi İyi
İhtiyar007 Üye Warnings' Alıntı: Yok ya neyi bırakayım İyi İyi Genişletmek için tıkla ... Garip cisimler görmüşmüydün?
Warnings' Alıntı: Yok ya neyi bırakayım İyi İyi Genişletmek için tıkla ... Garip cisimler görmüşmüydün?
Warnings Üye İhtiyar007' Alıntı: Garip cisimler görmüşmüydün? Genişletmek için tıkla ... Yok Görmedim Neden Hahahaha
İhtiyar007' Alıntı: Garip cisimler görmüşmüydün? Genişletmek için tıkla ... Yok Görmedim Neden Hahahaha
İhtiyar007 Üye Warnings' Alıntı: Yok Görmedim Neden Hahahaha Genişletmek için tıkla ... Fazla uyumayınca sarhoştan beter olur insan
Warnings' Alıntı: Yok Görmedim Neden Hahahaha Genişletmek için tıkla ... Fazla uyumayınca sarhoştan beter olur insan
İhtiyar007 Üye AnıL-D' Alıntı: valla ben smiley dilinden sıkıldım müessesemizin armağani Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Gökçen abi önce sen buyur çayı
AnıL-D' Alıntı: valla ben smiley dilinden sıkıldım müessesemizin armağani Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Gökçen abi önce sen buyur çayı
OttomaN TigeR Üye Biyoloji Öğretmeni, öğrencilerinden birisine sormuş. Çocuğum: -Refleks haricinde insanların isteksiz olarak hareket eden şeyine ne denir? Öğrenci: -Tik'tir hocam. Öğretmen: -Afferin çocuğum bildin. Senin adın nedir? Öğrenci: -Tüleyman öğretmenim.
Biyoloji Öğretmeni, öğrencilerinden birisine sormuş. Çocuğum: -Refleks haricinde insanların isteksiz olarak hareket eden şeyine ne denir? Öğrenci: -Tik'tir hocam. Öğretmen: -Afferin çocuğum bildin. Senin adın nedir? Öğrenci: -Tüleyman öğretmenim.
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Teşekkürler Gökçen abi önce sen buyur çayı Genişletmek için tıkla ... Aldım ben çoktan aslanım
İhtiyar007' Alıntı: Teşekkürler Gökçen abi önce sen buyur çayı Genişletmek için tıkla ... Aldım ben çoktan aslanım
Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: Teşekkürler Gökçen abi önce sen buyur çayı Genişletmek için tıkla ... şeker yok yalniz ben şekersiz iciyorum
İhtiyar007' Alıntı: Teşekkürler Gökçen abi önce sen buyur çayı Genişletmek için tıkla ... şeker yok yalniz ben şekersiz iciyorum
Warnings Üye AnıL-D' Alıntı: valla ben smiley dilinden sıkıldım müessesemizin armağani Genişletmek için tıkla ... Benimki 6 Şekerli Olsun. OttomaN TigeR' Alıntı: Aldım ben çoktan aslanım Genişletmek için tıkla ... AA Aslanım Benim Kelimem AnıL-D' Alıntı: şeker yok yalniz ben şekersiz iciyorum Genişletmek için tıkla ... Neden Şekersiz
AnıL-D' Alıntı: valla ben smiley dilinden sıkıldım müessesemizin armağani Genişletmek için tıkla ... Benimki 6 Şekerli Olsun. OttomaN TigeR' Alıntı: Aldım ben çoktan aslanım Genişletmek için tıkla ... AA Aslanım Benim Kelimem AnıL-D' Alıntı: şeker yok yalniz ben şekersiz iciyorum Genişletmek için tıkla ... Neden Şekersiz
OttomaN TigeR Üye Warnings' Alıntı: Benimki 6 Şekerli Olsun. AA Aslanım Benim Kelimem Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aldım ben çoktan aslanım Genişletmek için tıkla ... Tadı değişik mi
Anil-D Üye Warnings' Alıntı: Benimki 6 Şekerli Olsun. AA Aslanım Benim Kelimem Neden Şekersiz Genişletmek için tıkla ... sevmiyorum ben kendim icin dedim
Warnings' Alıntı: Benimki 6 Şekerli Olsun. AA Aslanım Benim Kelimem Neden Şekersiz Genişletmek için tıkla ... sevmiyorum ben kendim icin dedim
İhtiyar007 Üye Warnings' Alıntı: Benimki 6 Şekerli Olsun. AA Aslanım Benim Kelimem Neden Şekersiz Genişletmek için tıkla ... Çünkü şeker çok pahalı OttomaN TigeR' Alıntı: yooo Genişletmek için tıkla ... geçen ki gibi karbonatlı çıkmasın
Warnings' Alıntı: Benimki 6 Şekerli Olsun. AA Aslanım Benim Kelimem Neden Şekersiz Genişletmek için tıkla ... Çünkü şeker çok pahalı OttomaN TigeR' Alıntı: yooo Genişletmek için tıkla ... geçen ki gibi karbonatlı çıkmasın