cok sükür iyiyim sen iyilik ne olsun
OttomaN TigeR Üye AnıL-D' Alıntı: beni niye ayri yazdin abi nasilsin Genişletmek için tıkla ... Görünmez adam sensinde o yüzden
AnıL-D' Alıntı: beni niye ayri yazdin abi nasilsin Genişletmek için tıkla ... Görünmez adam sensinde o yüzden
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Görünmez adam sensinde o yüzden Genişletmek için tıkla ... Sabahlıyoz mu
Anil-D Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim Anlı sen nasılsın, nerelerdesin? Genişletmek için tıkla ... gelmem pek buralar telefonu guncellemesem bu saatte uyumustum zaten hamdolsun iyiyim abi Allah iyilik versin
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim Anlı sen nasılsın, nerelerdesin? Genişletmek için tıkla ... gelmem pek buralar telefonu guncellemesem bu saatte uyumustum zaten hamdolsun iyiyim abi Allah iyilik versin
OttomaN TigeR Üye AnıL-D' Alıntı: gelmem pek buralar telefonu guncellemesem bu saatte uyumustum zaten hamdolsun iyiyim abi Allah iyilik versin Genişletmek için tıkla ... daim olsun kardeşim.
AnıL-D' Alıntı: gelmem pek buralar telefonu guncellemesem bu saatte uyumustum zaten hamdolsun iyiyim abi Allah iyilik versin Genişletmek için tıkla ... daim olsun kardeşim.
OttomaN TigeR Üye İhtiyar007' Alıntı: Bismillahirrahmanirrahim Genişletmek için tıkla ... ben o smileyi ilk kez gördüm iyi mi!
İhtiyar007' Alıntı: Bismillahirrahmanirrahim Genişletmek için tıkla ... ben o smileyi ilk kez gördüm iyi mi!
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben o smileyi ilk kez gördüm iyi mi! Genişletmek için tıkla ... iyi