Attığım mesajı bulamıyordum bi aralarYavaş geçiyor hacı, daha hızlı zamanlar olurdu.![]()

Aynen önceki erkek gibiydi kadının yüzüne nur gelmis kadın olduğu belli olmusBu arada bu avatar daha güzel @0MG90

Kesin yine ultrapixel kamera kullanacaklarOne 4.4.2 alıyor. Z2 ne alıyorsa M8de onu alır. Eksik kalmaz güncelleme olarak.

Yavaş geçiyor hacı, daha hızlı zamanlar olurdu.![]()
Kesin yine ultrapixel kamera kullanacaklar
O kamera iyi ama karanlık ortamda hüsran hacı
Benim için kamera-ekran-hız iyi olsun yeter![]()
pc den giriyorum acaba mobilden anlık post lar düşüyomu ekrana mesela pcde sürekli yenilemek zorunda kalıyorum sayfayı...

Tapatalk kullanpc den giriyorum acaba mobilden anlık post lar düşüyomu ekrana mesela pcde sürekli yenilemek zorunda kalıyorum sayfayı...

Bende bir geldim 5 sayfa gitmişler. Geçen gece kimsecikler yoktu2 dakka face ye baktım adamlar 2 sayfa gitmiş![]()
![]()

günden güne gençleşiyorumyok dede gazetede ücretsiz
eee dede ne yaptın bugün ağrın sızın filan varmı![]()

Kesin yine ultrapixel kamera kullanacaklar

5mp kamera 4" ekran hız deşen müthisKesin yine ultrapixel kamera kullanacaklar
En kalitelisini fotoşoklamıştım bilg. da güzel duruyordu ama buraya ekleyince bozulduBu arada bu avatar daha güzel @0MG90Diğeri dandik duruyordu, kalitesizdi biraz.![]()

Tapatalk kullan
Yenilemesi kolay![]()
şu handler meselesini araştırdım bi türlü yapamadım
bilginiz varmı bu konuda arkadaşlar ??Bende bir geldim 5 sayfa gitmişler. Geçen gece kimsecikler yoktu![]()

Sonuç devam yani![]()
Parana yazık yav :d

Aynen önceki erkek gibiydi kadının yüzüne nur gelmis kadın olduğu belli olmus![]()

günden güne gençleşiyorum![]()
Handler ne ki ?Mobil internet yokşu handler meselesini araştırdım bi türlü yapamadım
bilginiz varmı bu konuda arkadaşlar ??
5mp kamera 4" ekran hız deşen müthis
rehber note3 den bile hızlı açılıyo benim telde :P

Handler ne ki ?
handler belli ip adresleri üzerinden bedava internete girmek. kısacası bu