İyiyim Sağol sen?
by-pegasus Üye ahmetkartal' Alıntı: astral seyahat da var diyorlar yapabilen yok Genişletmek için tıkla ... onuda duymuştum bizim sınıftan biri yapıyorum diyordu mahalleyi filan geziyorum diyordu ama ben inanmıyorum gerçekten geziyormu beytullah6767' Alıntı: İyiyim Sağol sen? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim birkaç konu var işte şimdi onları tartışıyoruz
ahmetkartal' Alıntı: astral seyahat da var diyorlar yapabilen yok Genişletmek için tıkla ... onuda duymuştum bizim sınıftan biri yapıyorum diyordu mahalleyi filan geziyorum diyordu ama ben inanmıyorum gerçekten geziyormu beytullah6767' Alıntı: İyiyim Sağol sen? Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim birkaç konu var işte şimdi onları tartışıyoruz
0MG90 Üye İhtiyar007' Alıntı: selamun aleyküm vuhuu mesaj sayım şekil Genişletmek için tıkla ... Nasılsın ihtiyar Bu gece kimseler yok mu yav?
İhtiyar007' Alıntı: selamun aleyküm vuhuu mesaj sayım şekil Genişletmek için tıkla ... Nasılsın ihtiyar Bu gece kimseler yok mu yav?
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Nasılsın ihtiyar Bu gece kimseler yok mu yav? Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın
0MG90' Alıntı: Nasılsın ihtiyar Bu gece kimseler yok mu yav? Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın