hoşbulduk caner seni bir yerden çıkaracağım ama :hmmm ben de seni hatırlıyor gibiyim :hmmm
.caner. Üye zxdelemi' Alıntı: hoşbulduk caner seni bir yerden çıkaracağım ama Genişletmek için tıkla ... ben de seni hatırlıyor gibiyim
zxdelemi' Alıntı: hoşbulduk caner seni bir yerden çıkaracağım ama Genişletmek için tıkla ... ben de seni hatırlıyor gibiyim
by-pegasus Üye .caner.' Alıntı: ben de seni hatırlıyor gibiyim Genişletmek için tıkla ... sen önceden sanal cigara içiyormuydun
.caner.' Alıntı: ben de seni hatırlıyor gibiyim Genişletmek için tıkla ... sen önceden sanal cigara içiyormuydun
.caner. Üye zxdelemi' Alıntı: sen önceden sanal cigara içiyormuydun Genişletmek için tıkla ... Hayır.
by-pegasus Üye 0MG90' Alıntı: Alırım bir tane Genişletmek için tıkla ... al diğerleride alsın soğumadan
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nasılsınız millet? Ara ara bakıyorum, cevap veremezsem gözümden kaçarsa kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Mert, sen nasılsın zxdelemi' Alıntı: Evet beyler çaylar geldi Genişletmek için tıkla ... ANIL' Alıntı: Eee nası gidiyo Genişletmek için tıkla ... Iyi gidiyo güzel gidiyo
-qarapapaq-' Alıntı: Nasılsınız millet? Ara ara bakıyorum, cevap veremezsem gözümden kaçarsa kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Mert, sen nasılsın zxdelemi' Alıntı: Evet beyler çaylar geldi Genişletmek için tıkla ... ANIL' Alıntı: Eee nası gidiyo Genişletmek için tıkla ... Iyi gidiyo güzel gidiyo
by-pegasus Üye .caner.' Alıntı: Hayır. Genişletmek için tıkla ... yav ben önceden geliyordum hani herkese dağıtıyordum sanan cigara wisnton içiyorduk ya
.caner.' Alıntı: Hayır. Genişletmek için tıkla ... yav ben önceden geliyordum hani herkese dağıtıyordum sanan cigara wisnton içiyorduk ya
.caner. Üye -qarapapaq-' Alıntı: la caner şu avatarı değiştir, Atatürk iyiydi. Genişletmek için tıkla ... Bir gün kalsın, tekrar Atatürk'e döneceğim
-qarapapaq-' Alıntı: la caner şu avatarı değiştir, Atatürk iyiydi. Genişletmek için tıkla ... Bir gün kalsın, tekrar Atatürk'e döneceğim
0MG90 Üye -qarapapaq-' Alıntı: tipe bak la Genişletmek için tıkla ... Sende eskisini koy hacı bu ne alışamıyorum ben bu kim diyom valla
-qarapapaq-' Alıntı: tipe bak la Genişletmek için tıkla ... Sende eskisini koy hacı bu ne alışamıyorum ben bu kim diyom valla
0MG90 Üye .caner.' Alıntı: Bir gün kalsın, tekrar Atatürk'e döneceğim Genişletmek için tıkla ... Küçük Emrah gibi duruyo
.caner.' Alıntı: Bir gün kalsın, tekrar Atatürk'e döneceğim Genişletmek için tıkla ... Küçük Emrah gibi duruyo