ŞenolTÜRK
Üye
Sait abi gecenlerde ikimizi gorunce dilek tutmustu Gökçen mod Ankaranin neresindensinamin, teşekkür ederim![]()
Sait abi gecenlerde ikimizi gorunce dilek tutmustu Gökçen mod Ankaranin neresindensinamin, teşekkür ederim![]()
cok üzüldüm ya olum bunlarin bi anlami olmali bence
olum insan özelden vs yerden yazardi acini paylasirdim sorun olmazdi dikkat et Allah korumusbilmiyorum abi ama o günlerde çektiğim zorluklar canımdan bezdirecekti beni
ama ben aynı gün içinde bunlar nasıl oldu diye kara kara düşünüyordum
ya evde hazir su bitmis napicam ben

ALLAH'a şükredin, çünkü daha kötü durumda olanlar var.sağol bencede baya sadaka vermişim ama o gün psikolojim fu ll çöktü
Gece gece ara su şirketini gelmezse şikayet et yüklü ceza alırlar zaten.ya evde hazir su bitmis napicam ben

iyi gecelerİyi geceler arkadaşlar
himm tmm o zaman hala cigara iciyonmuabi bizim buradada ben geldim geleli sular yok
köyün su şebekesi değişiyormuş suyu başka yerlerden dolduruyoruz![]()
iyi geceler abiİyi geceler arkadaşlar
olum insan özelden vs yerden yazardi acini paylasirdim sorun olmazdi dikkat et Allah korumus
yok be şaka etme cesme suyu icemiyom hem kirecli hem hemde kokuyor bu istanbulun off su orucuna yatiyomALLAH'a şükredin, çünkü daha kötü durumda olanlar var.
Gece gece ara su şirketini gelmezse şikayet et yüklü ceza alırlar zaten.![]()
![]()
bu devirde para konusuyorbirde abi benim anlamadığım şu var
bizim arabanın vizesi yok benim yaşım tutmuyo ama arabanın bağlanması gerekirken 1100 ceza yemişim.
himm tmm o zaman hala cigara iciyonmu

la bizdede pompali var ne olacakmisHerkese iyi geceler, ben yokken bana yamuk yapmayın sonra silahımı yanınızda görürsünüz.![]()
![]()
bu devirde para konusuyor