Anil-D
Üye
vay vay iyi muduru sikayet edin o zamandoğru hemde çok iyi konuşuyor bizim okulda bir arkadaş var müdüre para vererek devamsızlığını düşürdü![]()
vay vay iyi muduru sikayet edin o zamandoğru hemde çok iyi konuşuyor bizim okulda bir arkadaş var müdüre para vererek devamsızlığını düşürdü![]()
Merak etme bana bu gün eve geldiğimde şu yokmuş 10 kg du 3 kg patates, 1 kg domates ve 3 ekmek taşıttılar, bizde o yüzden su sıkıntısı yok.yok be şaka etme cesme suyu icemiyom hem kirecli hem hemde kokuyor bu istanbulun off su orucuna yatiyom

Merak etme bana bu gün eve geldiğimde şu yokmuş 10 kg du 3 kg patates, 1 kg domates ve 3 ekmek taşıttılar, bizde o yüzden su sıkıntısı yok.![]()
pazar ya o yuzdenGel beraber gurup olalım.la bizdede pompali var ne olacakmis

vay vay iyi muduru sikayet edin o zaman
:benimki dedemin hem kocaelide alamamda dokunamamda emanet oGel beraber gurup olalım.![]()
![]()
Yok marketten aldırdılar, bir daha ziyarete gelmeyeceğim.pazar ya o yuzden

Cetemi kuruonuz. hayırdırGel beraber gurup olalım.![]()
![]()
Herkese iyi geceler, ben yokken bana yamuk yapmayın sonra silahımı yanınızda görürsünüz.![]()
![]()

Benim de dedemin pompalı var.benimki dedemin hem kocaelide alamamda dokunamamda emanet o

Kurabiliriz.Cetemi kuruonuz. hayırdır

Yok yok hepsi güzel insanlar bunlardan kimseye zarar gelmezabi bunlar yavastan maxicepi alevlicek ;S
Benim de dedemin pompalı var.
Kurabiliriz.![]()

ne korkacam lakorkma abi bu iyi bir çete hırsızları pompalı ile furuyo
![]()
![]()
Ağızından yel alsın.abi bunlar yavastan maxicepi alevlicek ;S

Doğru söyledin be kardeşim.Yok yok hepsi güzel insanlar bunlardan kimseye zarar gelmez
Ruhsat alacak en erken yaş.ömer yaş kaç

Amerika ve Çin'i parçalamak için çete oluyoruz.korkma abi bu iyi bir çete hırsızları pompalı ile furuyo
![]()
![]()

D yas kac 18 miAğızından yel alsın.
Doğru söyledin be kardeşim.
Ruhsat alacak en erken yaş.
Amerika ve Çin'i parçalamak için çete oluyoruz.![]()
Evet.D yas kac 18 mi