Anil-D
Üye
o Abim hosgeldin nasilsin
o Abim hosgeldin nasilsin
launcherlar ne gune duruyor babasinin hayrinami yaptilarkardes saolasın ellerıne saglık cok guzel oyunlar gercekten
![]()
sana yazacaktim pcmurata gitmisYok sağol ya, TouchWiz'e yüksek seviyede alerjim var, onun yüzünden astım olmak istemiyorum.![]()
![]()

Günü tamamliyosan. Sıkıntı yok bende yoksa birajsam rahat 3,5 gun gorur heralde Anıloyun oynasam 5 6 saat ekran suresi veriyor sarda 20 oluyorda oyunsuz bi sey tati cikmiyor
iyidir sen nasılsınNasılsınız genç kalasıcalar![]()
sakaryanin neresindesin ömerAnlamadım?![]()
Allah iyilik versinÇok şükür Rabbime.
ne oldu anlat hele
Camili 2 1671 Ada'da oturuyordum ama Istanbul'a taşındım bu yaz.sakaryanin neresindesin ömer

Geçmiş olsun hocam, verilmiş sadakanız varmış.şimdi abi ben nazilliden sarıgole dönerken kurban bayramında
ilk önce telefonuma mesaj geldi
sevgilimden. Bitti diye
ben ne oldu ne gitti derken sarıgole geldim
eve gittim işte hazırlandım son bir defa buluşalım dedim
oda tamam dedi
arabayla gittim buluştuk o özür diledi tamam ayrılmayalım diye bende böyle olacaksa ben ayrılıyorum dedim ayrıldım geri dönüşte arkamdan bir trafik polisi geldi
tabi usulca geliyordu ben üzgündüm beni takip ettiğini anlayamadım sonra birden önümü kesti beni arabadan indirdi direktmen karakola orada biri ben ifade veriyordum sonra tam tutanak tutulacak ben babamı arayayım dedim aradım babam tabi galayı bastı bana
beni dışarı çıkardılar babamla konuştular babam çıktığında bana para cezasıyla kurtuldun dedi miktarda 1100 tl
işte geri dönüşte ben kuzenimle gidiyordum ona dedim bu araba bozuk gitmesekmi o dedi boşver gidelim birşey olmaz dedi tam köy yoluna vardık kaza yaptık tabi bende birşey yoktu sonra eve giderken cüzdanı düşürmüsüm içinde 200 tl para gitti sonra bayramın 1. Günü motorsiklet ile kaza yaptım kas lifim kopmuş hala acısını çekiyorum sonra yine kaza yaptık ben bu olanlara inanamadım ama hala yaşadığıma şükür ediyorum.
cok üzüldüm ya olum bunlarin bi anlami olmali benceşimdi abi ben nazilliden sarıgole dönerken kurban bayramında
ilk önce telefonuma mesaj geldi
sevgilimden. Bitti diye
ben ne oldu ne gitti derken sarıgole geldim
eve gittim işte hazırlandım son bir defa buluşalım dedim
oda tamam dedi
arabayla gittim buluştuk o özür diledi tamam ayrılmayalım diye bende böyle olacaksa ben ayrılıyorum dedim ayrıldım geri dönüşte arkamdan bir trafik polisi geldi
tabi usulca geliyordu ben üzgündüm beni takip ettiğini anlayamadım sonra birden önümü kesti beni arabadan indirdi direktmen karakola orada biri ben ifade veriyordum sonra tam tutanak tutulacak ben babamı arayayım dedim aradım babam tabi galayı bastı bana
beni dışarı çıkardılar babamla konuştular babam çıktığında bana para cezasıyla kurtuldun dedi miktarda 1100 tl
işte geri dönüşte ben kuzenimle gidiyordum ona dedim bu araba bozuk gitmesekmi o dedi boşver gidelim birşey olmaz dedi tam köy yoluna vardık kaza yaptık tabi bende birşey yoktu sonra eve giderken cüzdanı düşürmüsüm içinde 200 tl para gitti sonra bayramın 1. Günü motorsiklet ile kaza yaptım kas lifim kopmuş hala acısını çekiyorum sonra yine kaza yaptık ben bu olanlara inanamadım ama hala yaşadığıma şükür ediyorum.
abi nasilsinamin, teşekkür ederim![]()
Geçmiş olsun hocam, verilmiş sadakanız varmış.