Lansman yapılsın bir bakarız benimde pek bir beklentim yok.Benim şahsi fikrim bir konuda 1-2-3 diye tekrar ediyorsa ve düzeltme yoksa hatalar devam ederBen S5 beğenmedim resimlere gore biraz muzu andiriyor cok ince bence bana dayanmaz kirilir hem ben buna alisamadim ona hic alisamam bi gun kilifi kiricam zaten surekli karanlikta gece moda alıyor
abi garantiden batarya degisimi istedim hemen dowland moda alip oraya baktilar yarim saatte teshis buldular bisey yokmuş dediler baştan savma iş yapiyolar madem batarya iyilestirmicektiniz 4.3 niye cikti 4.4.de ne olacak çok merak ediyorum artik 2 saatmi gider 3 saatmi bilemiyorumLansman yapılsın bir bakarız benimde pek bir beklentim yok.Benim şahsi fikrim bir konuda 1-2-3 diye tekrar ediyorsa ve düzeltme yoksa hatalar devam eder.S4 son zamanlarda herkesin canını sıktı S5 satışını göreceğiz bakalım
Lansman yapılsın bir bakarız benimde pek bir beklentim yok.Benim şahsi fikrim bir konuda 1-2-3 diye tekrar ediyorsa ve düzeltme yoksa hatalar devam eder.S4 son zamanlarda herkesin canını sıktı S5 satışını göreceğiz bakalım
Çok dert yanıyorsunuz garantiden değişim olmadıysa 80 tl alın bir yeni batarya atmayın faturasını düzenli şarj edin olmadımı aldığınız batarya ile gidin serviseabi garantiden batarya degisimi istedim hemen dowland moda alip oraya baktilar yarim saatte teshis buldular bisey yokmuş dediler baştan savma iş yapiyolar madem batarya iyilestirmicektiniz 4.3 niye cikti 4.4.de ne olacak çok merak ediyorum artik 2 saatmi gider 3 saatmi bilemiyorum

Yok olmaz.zaten batarya siparis ettim turkcell bayinde amperi buyuk ama sorun yaparmi
sanada abiiyi geceler
Ne yapiyorsun Anil nasilsinsanada abi
araba parketme oynuyorum abi iyim çok sükur sen napiyosun nasislin iyimisinNe yapiyorsun Anil nasilsin
Allah iyilik versin kardesim bende iyiyimaraba parketme oynuyorum abi iyim çok sükur sen napiyosun nasislin iyimisin
Begendigin varmiabi film önerilerinizi izledim
Ben izlemedim onu bi bakmak lazimizledim onlari dun aksam morlocklarin yukselisini izledim yotubtan guzeldi