ahmetkartal
Üye
evet bu gerceklesirse yeni telefon almaya gerek kalmıycak![]()
İyi olarak bildiğim Gtx780 var. Galiba Gtx8xx seriside çıkık heralde.
Blokphone mu?
evet bu gerceklesirse yeni telefon almaya gerek kalmıycak![]()
İyi olarak bildiğim Gtx780 var. Galiba Gtx8xx seriside çıkık heralde.
Blokphone mu?
Bilemem şimdi internetten okudum çoğu kişi borcunu ödemiyor diyeymiş ama milletin borcu yüzünden olan bize oldu.
Bütün parayı birden vermek kötü olur bence.
evet bu gerceklesirse yeni telefon almaya gerek kalmıycak
Borcu olana taksit imkanı tanınmayacak normal vatandaşa izinverilcek en iyi böyle olur heralde. Bide laptoplarada taksit kalktımı yoksa max 9 taksite mı düştü.Bilemem şimdi internetten okudum çoğu kişi borcunu ödemiyor diyeymiş ama milletin borcu yüzünden olan bize oldu.
Bütün parayı birden vermek kötü olur bence.
diğer firmalar engel koymassa olur benceTabiki taksit taksit ödemesi kolaydı.
Zor.
'mini' denilebilecek bir telefondu keşke z1 mini olsaydı adı.Şu Z1 Compact çıkaydı iyiydi alaydım hemen![]()
Bilgisayar ve cep telefonları için kalkacak yazıyor. Laptoplarda geçerlidirBorcu olana taksit imkanı tanınmayacak normal vatandaşa izinverilcek en iyi böyle olur heralde. Bide laptoplarada taksit kalktımı yoksa max 9 taksite mı düştü.

Mutlaka bir engel koyarlar bence. Çünkü blok telefonlar yapılırsa uzun vadede herkes ona yönelir gibi.diğer firmalar engel koymassa olur bence
Mini ama canavar mini'mini' denilebilecek bir telefondu keşke z1 mini olsaydı adı.
aslında ekranı çokta küçük değil.Adreno 330 ve kamerası süper ama fiyat gene fazla olcakMini ama canavar miniaslında ekranı çokta küçük değil.

O zaman indirim yapmaları şart satmaları içinBence coğu kisi tel vs almaz taksit olmadigi icin
Senet vb. bişey yapılır bence.Bence coğu kisi tel vs almaz taksit olmadigi icin
Devletin ne yapacagi belli olmuyorkiO zaman indirim yapmaları şart satmaları için
Z1 den en fazla 200 TL aşağıda olur bence. Z1 düşündüm ama telefon çok kaba duruyor.Adreno 330 ve kamerası süper ama fiyat gene fazla olcak![]()
4.3'' insan eli için çok ideal bence.Bide ekran 720p hem işlemci zorlanmaz hemde sarjı uzun gider.Z1 den en fazla 200 TL aşağıda olur bence. Z1 düşündüm ama telefon çok kaba duruyor.
Alisinca insan bisey oldugu yok4.3'' insan eli için çok ideal bence.
indirim nekadar yapabilirlerkiO zaman indirim yapmaları şart satmaları için
Tek elle kullanmak büyük ekranlarda zor oluyor başparmak sol üste uzanmıyor bazenAlisinca insan bisey oldugu yok
.