0MG90
Üye
Hayırlı gecelerHayırlı geceler K.i.b
Aynen öyle4.3'' insan eli için çok ideal bence.Bide ekran 720p hem işlemci zorlanmaz hemde sarjı uzun gider.
yabancıların inceleme videosunu bekliyorum hala satın alan yok mu acaba 
Hayırlı gecelerHayırlı geceler K.i.b
Aynen öyle4.3'' insan eli için çok ideal bence.Bide ekran 720p hem işlemci zorlanmaz hemde sarjı uzun gider.
yabancıların inceleme videosunu bekliyorum hala satın alan yok mu acaba 
Sende abiHayırlı geceler K.i.b
Ben alıştığım icin sorun yokTek elle kullanmak büyük ekranlarda zor oluyor başparmak sol üste uzanmıyor bazen.
Dört dörtlük telefon tek beğenmediğim yönü ismiHayırlı geceler
Aynen öyleyabancıların inceleme videosunu bekliyorum hala satın alan yok mu acaba
![]()

Taksit kalkacaksa indirim yapmalılar herkesin hemen peşin alacak gücü yok bu yüzdenindirim nekadar yapabilirlerki
Adreno 330 ve kamerası süper ama fiyat gene fazla olcak![]()
diğer firmalar engel koymassa olur bence
Erteleme yapılabilir. Şimdi al 12 ay sonra öde gibi bişey yapılır o 12 ayda para biriktirilirTaksit kalkacaksa indirim yapmalılar herkesin hemen peşin alacak gücü yok bu yüzden

Hayırlı geceler K.i.b
Mini türkiyede minik demekİşte bu yüzden mini değil zaten.
Ortada büyük bir para dönüyor dediğin gibi. Onun için öyle tak çıkar donanımı değiştir olayı o kadar kolay olursa bu çok kazananlar o kadar kazanamayacaklar. Bu sebeple bu iş zor.
Minikte 4.3'' demek 
Evet öyle yapılabilir aslındaErteleme yapılabilir. Şimdi al 12 ay sonra öde gibi bişey yapılır o 12 ayda para biriktirilir![]()

hayırlı geceler abiHayırlı geceler K.i.b
Yada bankalar ev kredisi gibi telefon kredisi yaparlar. %10 faiz koysa 1000tl çeksek 1100 eder.Evet öyle yapılabilir aslında![]()

Bankq hic bir zaman 100 tl faiz koymazYada bankalar ev kredisi gibi telefon kredisi yaparlar. %10 faiz koysa 1000tl çeksek 1100 eder.![]()
Salladım onu bankalarla hiç ilgilenmemBankq hic bir zaman 100 tl faiz koymaz
ama televizyonda %0.5 falan diyordu heralde.%0.5 olsada çok az oluyor

Aslında pasaportum olsa hiç düşünmeden yurtdışından alırdım ama garanti falan olmayınca sorun işteYada bankalar ev kredisi gibi telefon kredisi yaparlar. %10 faiz koysa 1000tl çeksek 1100 eder.![]()

senet yaparız![]()
Mini türkiyede minik demekMinikte 4.3'' demek
![]()
Bankalara pek güvenmeSalladım onu bankalarla hiç ilgilenmemama televizyonda %0.5 falan diyordu heralde.%0.5 olsada çok az oluyor
![]()
![]()
Gene aklıma bi fikir geldi. Yurtdışında kalan tanıdığın olcak o alacak çaktırmadan gümrükten geçircek burda IMEI atacaz bozulursa çaktırmadan o gene yurtdışına götürcek eski IMEI yüklücek tamir ettircek gene getircekAslında pasaportum olsa hiç düşünmeden yurtdışından alırdım ama garanti falan olmayınca sorun işte![]()