Soru-n olmadan sınav olmaz sonuçta :) aynen
OttomaN TigeR Üye İsmail' Alıntı: Soru-n olmadan sınav olmaz sonuçta Genişletmek için tıkla ... aynen
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Hayırlı geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı geceler kardeşim hoş geldin
TheFenomen' Alıntı: Hayırlı geceler cümleten Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı geceler kardeşim hoş geldin
OttomaN TigeR Üye AnıL-D' Alıntı: Hoşbulduk abi nasilsini Genişletmek için tıkla ... iyiyim Anıl teşekkürler kardeşim, sen nasılsın
AnıL-D' Alıntı: Hoşbulduk abi nasilsini Genişletmek için tıkla ... iyiyim Anıl teşekkürler kardeşim, sen nasılsın
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: sanada hayırlı geceler kardeşim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk abi. Allah yardımcın olsun sorunlarını en kolay şekilde bir an önce atlatman için inşallah
OttomaN TigeR' Alıntı: sanada hayırlı geceler kardeşim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk abi. Allah yardımcın olsun sorunlarını en kolay şekilde bir an önce atlatman için inşallah
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Hoş bulduk abi. Allah yardımcın olsun sorunlarını en kolay şekilde bir an önce atlatman için inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım kardeşim inşallah
TheFenomen' Alıntı: Hoş bulduk abi. Allah yardımcın olsun sorunlarını en kolay şekilde bir an önce atlatman için inşallah Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun canım kardeşim inşallah
Anil-D Üye Bu gün ygs basvuru islemlerimi yaptirdim Allaha Şükür bende iyiyim abi Allah iyilik versin
OttomaN TigeR Üye 47MaDo47' Alıntı: Selam arkadaslar Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hoş geldin
OttomaN TigeR Üye AnıL-D' Alıntı: Ben yatiyorum abi iyi geceler kendinize iyi bakin Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlık versin
AnıL-D' Alıntı: Ben yatiyorum abi iyi geceler kendinize iyi bakin Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Allah rahatlık versin
OttomaN TigeR Üye 47MaDo47' Alıntı: Hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... kimse kalmadı bende kaçtım iyi geceler
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Caner şuan telefon çalışıyorum değilmi Genişletmek için tıkla ... Evet Tapatalkdayim suan
AnıL-D' Alıntı: Caner şuan telefon çalışıyorum değilmi Genişletmek için tıkla ... Evet Tapatalkdayim suan