Bak iyi nasil düzelttin
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Bak iyi nasil düzelttin Genişletmek için tıkla ... Pc ye driverlari kurmak aşırı zor oldu tanıyamadım bir türlü format attım sinirlenip sonra işte rom aramak uğraştırdi KZA romunu attim düzeldi
AnıL-D' Alıntı: Bak iyi nasil düzelttin Genişletmek için tıkla ... Pc ye driverlari kurmak aşırı zor oldu tanıyamadım bir türlü format attım sinirlenip sonra işte rom aramak uğraştırdi KZA romunu attim düzeldi
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Samsung yeni touchwiz yapiyormuş haberin varmi? Genişletmek için tıkla ... Hayır
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: Haci sen böyle dedikce hiç rom atasim olmuyor korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Rom atarken brick olmadı ki
AnıL-D' Alıntı: Haci sen böyle dedikce hiç rom atasim olmuyor korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Rom atarken brick olmadı ki
SHS Üye AnıL-D' Alıntı: Nasilsin Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın .caner.' Alıntı: Abi Naber Genişletmek için tıkla ... iyidir senden naber
AnıL-D' Alıntı: Nasilsin Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasılsın .caner.' Alıntı: Abi Naber Genişletmek için tıkla ... iyidir senden naber
.caner. Üye SHS' Alıntı: iyiyim sen nasılsın iyidir senden naber Genişletmek için tıkla ... Iyidir iste takiliyoruz.
SHS' Alıntı: iyiyim sen nasılsın iyidir senden naber Genişletmek için tıkla ... Iyidir iste takiliyoruz.
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: böyle bir seymis tahminen Genişletmek için tıkla ... Evleaks attiysa dogrudur
SHS Üye AnıL-D' Alıntı: Hamdolsun iyiyim bende Allah iyilik versin Genişletmek için tıkla ... cümlemize