KcygtYsn
Üye
Odamda oturuyorum hem derslerim var bildirim geldikçe konuştukça uykum gelmiyo daha iyi çalışıyorumKızım bu saatte ne yapıyorsun diye gelmesinler yanına![]()
Odamda oturuyorum hem derslerim var bildirim geldikçe konuştukça uykum gelmiyo daha iyi çalışıyorumKızım bu saatte ne yapıyorsun diye gelmesinler yanına![]()
Ne vardı kutu dakutuda ne var bulmuşlar![]()
ozanlu zeytin yağ tıraştan sonra sürünüyorum cilde iyi geliyorNe vardı kutu da
Valla bu saate kadar ayakta durduktan sonra öğlen 2 ye kadar uyurum benOdamda oturuyorum hem derslerim var bildirim geldikçe konuştukça uykum gelmiyo daha iyi çalışıyorum

Ben 5 te yatar 9 da kalkarım ama bugün daha geç yatarım belki hiç uyumamValla bu saate kadar ayakta durduktan sonra öğlen 2 ye kadar uyurum ben![]()
Nerden bildi acabaozanlu zeytin yağ tıraştan sonra sürünüyorum cilde iyi geliyor

Sakal mıozanlu zeytin yağ tıraştan sonra sürünüyorum cilde iyi geliyor
sakal sakalSakal mı
Az önce profiline baktım da... 5 gün önce üye olmuşsun. Bu forumu nereden buldun merak ettim. Ayrıca bu kadar kısa sürede 600den fazla mesaj ve 400den fazla beğeni almak marifet isterBen 5 te yatar 9 da kalkarım ama bugün daha geç yatarım belki hiç uyumam

birisi sıvımı diye sormuştuNerden bildi acaba![]()
hızlı başlayanlar çabuk bırakıyorAz önce profiline baktım da... 5 gün önce üye olmuşsun. Bu forumu nereden buldun merak ettim. Ayrıca bu kadar kısa sürede 600den fazla mesaj ve 400den fazla beğeni almak marifet ister![]()
Tableti rootlamak için geldim kimse yapamadı, gerçekten iyi miAz önce profiline baktım da... 5 gün önce üye olmuşsun. Bu forumu nereden buldun merak ettim. Ayrıca bu kadar kısa sürede 600den fazla mesaj ve 400den fazla beğeni almak marifet ister![]()

Yap tabikibirisi sıvımı diye sormuştu
bir diyeri rengi nedir diye işte yavaş yavaş ortaya çıkıyor
güzel oyun, dördüncüsünüde yapsam mı
hızlı başlayanlar çabuk bırakıyor
Bırakmaya niyetim yok bu aralar boş zaman çok yakında ara ara girmeye başlarımbirisi sıvımı diye sormuştu
bir diyeri rengi nedir diye işte yavaş yavaş ortaya çıkıyor
güzel oyun, dördüncüsünüde yapsam mı
hızlı başlayanlar çabuk bırakıyor

Bende sana sordum ahmet abi cevap vermedin sen nasıl tanıştınYap tabiki
Genelde bayanların böyle şeylerle uğraştığını görmek zor. Root etmek gibi işler... böyle gidersen 6 ay sonra aynı rütbe de oluruzTableti rootlamak için geldim kimse yapamadı, gerçekten iyi mi![]()

Rütben ne ki ne işe yararGenelde bayanların böyle şeylerle uğraştığını görmek zor. Root etmek gibi işler... böyle gidersen 6 ay sonra aynı rütbe de oluruz![]()
root arkadaşım yüzünden bi program lâzım bana kötü bi şaka yaptı karşılığını vericem ama zaten rootlayamadımAynı sebepten diyebilirim. Telefonu kırmam gerekiyordu. (root gibi yani)Bir arkadaş buraya bakmamı söyledi. Bende bir giriş yaptım buraya. Sonra moderatör oldumBende sana sordum ahmet abi cevap vermedin sen nasıl tanıştın
nasıl girdi isem artık 
Moderatör nedirAynı sebepten diyebilirim. Telefonu kırmam gerekiyordu. (root gibi yani)Bir arkadaş buraya bakmamı söyledi. Bende bir giriş yaptım buraya. Sonra moderatör oldumnasıl girdi isem artık
![]()
Yönetici mi ? Ne yapıyon ki olunca 
Evet yönetici. Forum içerisinde sana verilen bölümlerde düzeni sağlamak vs. vs.Moderatör nedirYönetici mi ? Ne yapıyon ki olunca
![]()
Çok mu gevezeyim çok mu soru soruyorum ?Aynı sebepten diyebilirim. Telefonu kırmam gerekiyordu. (root gibi yani)Bir arkadaş buraya bakmamı söyledi. Bende bir giriş yaptım buraya. Sonra moderatör oldumnasıl girdi isem artık
![]()